Gayrimenkul 10.12.2022 07:00

Galatasaray Leo Residences Nevita'yla yurtdışına açılıyor  

Galatasaray'ın İstanbul Mecidiyeköy'deki Leo Residences satışa çıktı. Leo Residences'ın satış sürecini global gayrimenkul yatırım şirketi Nevita yürütecek. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, Leo Residences'ın kulübe yakışan aslan gibi bir proje olduğunu söyledi. Nevita Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal ise, Nevita'nın gücüyle projeyi dünyaya en iyi şekilde anlatacaklarını kaydetti. Leo Residences özelinde 17 Aralık'ta Ali Sami Yen Nef Stadyumu'nda görsel şovlarla birlikte yurtdışından da geniş katılımlı bir satış lansmanı da yapılacak.
Galatasaray Leo Residences  Nevita'yla yurtdışına açılıyor   

Yıldıray GÖKKAYA

Galatasaray Spor Kulübü ve global gayrimenkul yatırım şirketi Nevita arasında iş birliği anlaşması imzalandı. ‘Leo Residences’ adıyla satışına başlanacak projede Nevita’nın uluslararası yatırımcı ağından faydalanarak önemli bir gelir sağlanması hedefleniyor. Bu kapsamda 17 Aralık Cumartesi günü, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda saat 16.00’da projenin tüm detaylarının sunulacağı, Galatasaray camiası ile gayrimenkul sektörünün öncülerinin buluşacağı bir lansman gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili bugün bir basın toplantısı gerçekleştirildi.

“GALATASARAYIMIZA YAKIŞAN ASLAN GİBİ BİR PROJE”

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, Galatasaray’ın maddi bağımsızlığını elde etmesi için bu projenin çok önemli olduğunu vurgulayarak şu açıklamayı yaptı: “Değerli basın mensupları, bizi izleyen sevgili Galatasaraylılar. Bugün burada Mecidiyeköy’deki binamızla ilgili Nevita ile yaptığımız iş birliğinin imza töreninde bir aradayız. Hepiniz hoş geldiniz. İlk gün söylediğim gibi öncelikli amacımız Galatasaray’ın mali açıdan güçlü, sportif başarıya sahip, her branşta rekabet eden bir spor kulübü haline getirmek. Bunun için de çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bu çalışmalardan birisi de Mecidiyeköy’de bulunan gayrimenkullerimizin geliştirilerek büyümesi. Bu projeyle kulübümüzün üzerinde ağır bir yük olan Bankalar Birliği Anlaşması’ndan çıkmanın ilk adımını atacağız. Ayrıca Florya ve Kemerburgaz projelerimizin hızlanması açısından Mecidiyeköy projesi büyük önem arz ediyor.”

Galatasaray için bu kadar değerli olan proje için global anlamda tecrübeli bir gayrimenkul şirketiyle çalışmanın çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Özbek, “Nevita’ya ve Sayın Faruk Akbal’a huzurunuzda teşekkür ediyorum. Aramızdaki iş birliğinin ileride büyüyerek sürmesini temenni ediyorum. Projemizin adı Leo. Galatasaray’ımıza yakışan aslan gibi bir proje olacak. Tüm Galatasaraylılardan bu

projeye önemli bir yatırım fırsatı olarak bakmalarını rica ediyorum. 17 Aralık’ta stadımızda projemizin lansmanını yapacağız. Hepiniz davetlisiniz. O günkü lansman daha tanıtıma yönelik. ‘Leo Residences’ projesinin detaylarını anlatan, satışına başlandığı güzel bir lansman olacak. Hepinizi ayın 17’sinde stada bekliyoruz. Bu lansmanı mutlaka izlemeniz lazım. Heyecan verici bir lansman olacak. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

“LEO RESIDANCE, İÇİMİZE SİNEN BİR PROJE OLDU”

Leo Residence’ın içlerine sinen bir proje olduğunu vurgulayan Akbal, “Gerek konut miksi, gerek estetik yapısıyla inşallah ses getirecek bir proje oldu. Bunda hiç şüphesiz Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur’un çok emeği var. Kendisine huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Kendisinin sektörel tecrübesi ve dokunuşları çok fayda sağladı. Galatasaray’ın marka ve camia gücü, lokasyonu, Nevita’nın güçlü satış ve dağıtım ağıyla birlikte elde edilebilecek en iyi hasılatı sağlamak istiyoruz. İş sadece satmakla bitmeyecek. Galatasaray’a güvenerek yatırım yapan uluslararası yatırımcıların buradan en iyi geri dönüşleri elde etmesini istiyoruz. Bunun için bu projemizde yeni nesil konaklama deneyimimizi yatırımcıyla buluşturacağız. Otelciliği gayrimenkul ve teknoloji ile birleştiren yeni bir model ile yatırımcılarımıza yüksek gelir getirici sağlayıcı bir model ortaya koyduk. “Serviced Apartments” adlı yeni grup iştirakimiz bu konuda ciddi gayret sarf ediyorlar. Galatasaray’ımıza özel çok rekabetçi ve yatırımcı lehine güzel teklifler geliştiriyorlar.” dedi.