Magazin 26.04.2019 00:54 Güncelleme: 26.04.2019 08:22

GEÇ GELEN KUTLAMA YEMEĞİ

Ziynet Sali önceki akşam prodüktörü Samsun Demir , Mustafa Ceceli ve eşi Selin İmer ile Etiler Da'mario'da bir araya geldi.
GEÇ GELEN KUTLAMA YEMEĞİ

 Yaklaşık üç saat kaldıkları mekandan çıkarken görüntülenen ekip, gazetecilerle kısa süreli sohbet etti. Geçtiğimiz ay müzik severlerle buluşan ,Mustafa Ceceli’nin aranje ettiği Ziynet Sali’nin seslendirdiği ‘’Bana da Söyle’’ adlı şarkının kutlamasını yaptıklarını açıklayan Sali ‘’ stüdyo aşamasından beri kutlama yapacaktık ,bugüne kısmet oldu , patronumuz Samsun Demir bize yemek ısmarladı’’ şeklinde konuştu. Sözlerine devam eden Ziynet Sali ‘’ Mustafa’yla çok eski arkadaşız yaptığmız işler güzel oldu ama bu şarkı zirveye oturdu Bana da Söyle tüm platformlarda zirvede, dünya listelerine de girdi bizde biraz kendimizi şımartmak için kutlama yaptık’’ dedi.

Şarkının arenjesini yapan Mustafa Ceceli ‘’bu kadar sevilmesi bizi keyiflendirdi, dünya listelerine girdiği içinde ayrıca gurur duyuyorum ‘’ şeklinde konuştu.Gazetecilerin sorularını yanıtladıkları sırada aynı mekandan Galatasaraylı futbolcu Gomis’in çıkması üzerine kameralar karşısında Gomis ile hatıra fotoğrafı çektiren ekipten Ziynet Sali futbolcuyu konserine davet ederek, Bana da Söyle şarkısının nakarat kısmını seslendirdi. Bunun üzerine Gomis , Ziynet Sali’nin telefon numarasını alarak konser teklifini kabul etti

Erkan Yurt Dışında Yüzük Evde

Sonrasında gazetecilerle yalnız kalan Ziynet Sali muhabirlerin ,14 şubat sevgililer günün de sevgilisi Erkan Erzurumlu'nun hediye ettiği tek taş yüzüğü sormaları üzerine '' Evde unutmuşum Erkan şu an yurt dışında, her şey çok güzel gidiyor, daha evlilik teklifi almadım ama yakın zamanda, yurt dışında yıldırım nikahı kıyarak sürpriz yapabilirim'' dedi.