Emlak 13.03.2019 12:15

Gedizler Evre-2'de 'Hemen Tapu- Hemen Yaşam'

Yaşamın başladığı Gedizler Evre-2'de başlayan yılın ilk kampanyasında, yüzde 30 indirim ve 120 ay vadeye 0,98 faiz fırsatı ile hemen tapu teslim daire fırsatı sunuluyor.
Gedizler Evre-2'de 'Hemen Tapu- Hemen Yaşam'

İnşaatı tamamlanan Gedizler Yapı İkinci Evre projesinde enflasyonla topyekün mücadele kapsamında başlayan 2019’un ilk kampanyasında, yeni bir yaşamın kapısı sonuna kadar açılıyor. Ekonomideki krizi fırsata dönüştürmek için tüm imkanların kullanıldığı kampanya kapsamında, 2018 fiyatlarının sabit tutulduğu daire fiyatlarına yüzde 30 indirim uygulanıyor. Ayrıca bu indirimli fiyatlara da yüzde 0,98 Kredi oranı ile  120 ay vade ile ödeme imkanı sunuluyor. İnşaatın bitmiş olması, tapunun hemen verilmesi ise maliyet açısından önemli fırsatlar sunan projeyi daha cazip hale getiriyor.

Çocuklu aileler için ideal ve ekonomik

Şehir yaşamında oyun alanı bulamayan çocuklar ve gençler için planlanan Evre-2 projesi, gerek ulaşım imkanları, gerekse nezih lokasyon avantajları ile dikkati çekiyor. Toplam 378 dairenin yer aldığı 2+1, 3+1, 4+1 tipi yaşam alanları, 35 yıllık çam ağaçları korunarak planlanan güvenli site ortamında yer alıyor.

Evre-2’nin projelendirilmesinde ekonomik ve sosyal detaylar üzerinde hassasiyetle durulduğunu aktaran Gedizler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Gediz;  “Projemizi geliştirirken ‘aile yaşamını’ odak olarak benimsedik. Bu kapsamda sosyal alanların doğa ile iç içe olmasına özen gösterdik. Çocukların evin dışında eğlenceli vakit geçireceği sosyal tesisleri yeşil alanlar ve doğa ile bütünleşecek şekilde tasarladık. Diğer taraftan aile bütçesini de ön plana alarak site aidatını minimize edecek sosyal donatılara yer verdik” şeklinde konuştu

Projedeki ferahlık seviyesinin de maksimum seviyede olması için blok izdüşümlerinin hesaplandığına vurgu yapan Reşit Gediz “Emsalin düşük olması, geniş arazi içinde yaşayanların doğa ile bütünleşmesi en üst düzeyde planlanarak blok mesafelerinin 85 ve 110 m olarak gerçekleştirdik. Nitekim basık ve üst üste binen yapılaşmanın dışında ferah ve geniş alan kullanımları, İkinci Evre projesinin öne çıkan en belirgin özelliklerinden biri oldu”  açıklamasını yaptı.

Uygun sosyal tesis, ulaşılabilir lokasyon

Yüksek inşaat kalitesi, fonksiyonel yaşam çözümlerini barındıran Gedizler Evre-2 projesi, İstanbul’un yeni merkezi Sancaktepe’de 28.500 metrekare arazi üzerine yükseliyor. Yüzde 85’i yeşil ve sosyal alanlara ayrılan projede basketbol, voleybol, mini futbol, tenis kortu, yürüyüş  yolları, 550 metrekarelik performans ve yüzme havuzu yer alıyor.

Gelecek vaat eden özel bir lokasyonda yer alan Gedizler Evre-2 projesi, Metro’ya sadece 500 metre, Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim köprülerine eşit uzaklıkta, tüm çevre yollarının yanı basında, Sabiha Gökçen’e 15 dakika mesafede, prestijli Eğitim Kurumlarının yanı basında yer alıyor.