Magazin 14.12.2018 02:02 Güncelleme: 14.12.2018 07:39

Gelin Damat Ödülleri İlk Sahiplerini Buldu

15'inci yılını geride bırakan Gelin Damat Dergisi, bu yıl ilk kez düzenlediği ödül töreniyle yılın EN'lerini belirledi.
Gelin Damat Ödülleri İlk Sahiplerini Buldu

Özge Ulusoy ve Burak Törün’un sunuculuğunda önceki akşam Fuat Paşa Yalı’sında gerçekleşen ödül törenine Alişan-Buse Varol, Fatih Ürek ve Şebnem Schaefer gibi isimlerin yanı sıra, sektörden çok sayıda temsilci katıldı.

“Biz Artık Üç Kişiyiz”

 

Düğün mekanı, gelinlik, organizasyon gibi birçok kategoride ödüller verilerken “Yılın Gelin Damat Ödülü’nün sahibi geçen mayıs ayında evlenen Alişan ve Buse Varol çifti oldu. El ele sahneye çıkarak ödüllerini alan ikili, yaptıkları esprilerle salondakileri güldürdü. Ödülünü Özge Ulusoy’un elinden alan Alişan, “22 yıldır kendi dalımda fantezi, arabesk birçok ödül aldım ama yılın çifti olarak ödül alacağım hiç aklıma gelmezdi. İyi ki evlenmişim, İyi ki yılın çifti olmuşuz. Rakibimiz herhalde safiye-faik idi. Burada onlara sesleniyorum. Siz bittiniz artık” diye konuştu. 5 aylık hamile olan Buse Varol ise “Ödülü iki kişi aldık ama biz aslında 3 kişiyiz.” dedi.

Sen Hala Evlenmedin mi?

 

Gelinim Mutfakta yarışma programıyla ödül almaya hak kazanan Fatih Ürek ise, ödül almak için çıktığı sahnede Özge Ulusoy’a takıldı. “Sen hala evlenmedin mi?” diyerek Ulusoy’a takılan Fatih Ürek, “Bu aldığım 4’üncü ödül. Şimdiye kadar 200 tane altın bilezik 100’e yakın da çeyrek altın verdik” dedi.