Magazin 17.06.2019 00:30

GENÇ SANATÇI'DAN KISKANDIRACAK KAPALI GİŞE

Yaz aylarında bir çok sanatçının İstanbul konserleri sönük bir atmosferde geçerken genç şarkıcı Zeynep Bastık, önceki gece Jolly Joker Vadistanbul'da gerek gişesi gerekse performansıyla yüzleri güldüren bir konsere imza attı.
GENÇ SANATÇI'DAN KISKANDIRACAK KAPALI GİŞE

Sahneye derin yırtmaçlı beyaz elbisesiyle çıkan Bastık kendisini dinlemeye gelen iki bin kişiyi "Yanımda Kal" parçasıyla selamladı. Bastık şarkı sonrasında "Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Ayaklarınıza sağlık. Doğrusunu söylemek gerekirse gerçekten bu kadar kalabalık olacağını tahmin etmiyordum. Yolda ağladım, o yüzden şimdi ağlamayacağım. Çünkü yengeç burcuyum.Tekrar teşekkür ediyorum, çok güzel bir gece olacak." sözlerini dile getirdi.

Ünlü şarkıcının kendisini dinlemeye gelenlere sorduğu "En çok sevdiğiniz şarkı hangisi?" sorusuna aldığı "Yol" cevabı üzerine Zeynep Bastık "O zaman Fikri Karayel gelsin" diyerek kendisinin de seslendirdiği şarkının sahibini sahneye davet etti. Sahnede müthiş bir düete imza atan Zeynep Bastık-Fikri Karayel ikilisine eşlik eden yüzlerce hayranı şarkıcıları parça sonrasında ayakta alkışladı. Fikri Karayel, kendisini sahnesinde ağırlayan şarkıcı dostuna teşekkür ederken mekandaki yerine geçti. Sevilen şarkılarını seslendiren Zeynep Bastık konserinin ilk yarısını sonlandırdı.

Konserinin ikinci yarısına turuncu pantolonu ve leopar desenli üstüyle çıkan Zeynep Bastık "Her Yerde Sen", "Aşka İnancım Kalmadı", "Dön Bak Dünyaya" gibi parçaları seslendirdi. Ses performansının yanı sıra gece boyunca tempoyu hiç düşürmeden dans eden ünlü şarkıcı sevenlerinden tam not aldı.

Yaklaşık iki saatlik performansını "Sude" şarkısıyla sonlandıran Zeynep Bastık, hayranlarının yoğun isteği üzerine sahneye tekrar çıkarak bis yaptı. "Sorma" parçasını seslendiren şarkıcı alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde konseri noktaladı.