Magazin 24.03.2019 00:30 Güncelleme: 23.03.2019 23:20

Genç Sanatçılara Nazire Yaptı

Türk müziğinde elli yılı deviren ve eserleri ile müziğe yön veren başarılı sanatçı Selami Şahin, önceki gece Jolly Joker Kartal'da sahne aldı.
Genç Sanatçılara Nazire Yaptı

Programına "Ben Bir Tek Kadın Sevdim" şarkısıyla çıkan usta sanatçı, sahneden sevenlerine seslenerek "Sizlere ne kadar çok beste, şarkı yazsam hakkınızı ödeyemem. Beni hiçbir sahnemde yalnız bırakmadınız. Allah hepinizden razı olsun" diyerek kendisini dinlemeye gelen yaklaşık bin kişilik müziksevere teşekkür etti. Konserine hız kesmeden devam eden Şahin, yıllarca dillere pelesenk olmuş şarkılarını hayranlarıyla birlikte coşkulu bir şekilde seslendirdi.

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede adım atmadık yer bırakmayan başarılı sanatçı, muhteşem enerjisi ve performansıyla adeta genç şarkıcılara nazire yaptı. Güçlü yorumuyla söylediği şarkılarının yanı sıra hayatında yaşadığı güzel anılarını sevenleriyle paylaşan Selami Şahin, hayat tecrübesinden yola çıkarak genç dinleyicilerine öğütler de vermeyi ihmal etmedi. Konserinin son bölümlerine doğru doksanlı yıllara damga vurmuş şarkıları ile devam eden Şahin, "Ben Sevdalı Sen Belalı" parçasıyla programını alkışlar eşliğinde noktaladı.