Magazin 19.04.2019 00:30

Genç Yetenekler Ödüllerine Kavuştu

4. Uluslararası Genç Yetenekler Müzik Yarışması ödül töreni geçtiğimiz gün Fulya Sanat, Süleyman Seba Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti.
Genç Yetenekler Ödüllerine Kavuştu

Tekzen, Odeabank, İyi Ofis, Keskin Matbaa, BT Müzik ve Sahne Sanatları sponsorluğunda gerçekleşen ödül töreninde her kategoride 3000 TL tutarında para ödülü kazanan “Büyük Ödül” sahiplerinin yanı sıra, ikincilik, üçüncülük, en çok halk beğeni oyunu hak eden ve en genç yarışmacı olmak üzere toplam 87 ödül verildi.

Yarışma direktörü Dr. Benal Tanrısever'in sunumuyla gerçekleşen yarışmanın sonuçları yüzde 60 jüri, yüzde 40 halk oyları ile belirlendi. Özel kategoride kazanan görme engelli ve otizm tanısı olan gençler yarışma ve konserin parçası olarak" Müzikte Engel Yok" dediler.

Ödül töreninde, Milli Eğitim Bakanlığı’nı temsilen gelen Hülya Sezen yaptığı konuşmada; müzik eğitiminin gençlerin gelişimlerinde önemini vurguladı. Yarışmanın kurucusu Dr. Benal Tanrısever Şimşek'e ön ayak olduğu bu güzel proje ve emekleri için teşekkür eden Sezen, bakanlık olarak bu tür projeleri desteklemeye devam edeceklerini belirtti. Sponsorlardan Tekzen adına Mine Çıkrık ödülleri kazananlarla buluştururken, Odeabank  adına ise Özlem Tokgöz ödülleri sahipleriyle buluşturdu.