Magazin 17.09.2020 03:00

"Gerekirse kendi kaşemden taviz veririm"

Başarılı şarkıcı Gülben Ergen, geride bıraktığımız gün Metropol İstanbul AVM'de objektiflere yansıdı. Dünyanın en büyük "Animal balloon word" müzesini gezerken basın mensupları ile karşılaşan Ergen, muhabirlerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.
"Gerekirse kendi  kaşemden taviz veririm"

Yaz tatilinin bittiğini dile getiren başarılı şarkıcı Gülben Ergen, “Burada ortam çok güzel, çok steril. Balonlardan kurulu bir dünyanın içerisinde bulduk kendimizi. Onun dışında bir koca yazın sonuna geldik. Bu yaz kilo almadım o yüzden kendimi tebrik ediyorum. İnşallah sağlıklı günler bizi bekliyor olsun. Bizim yazımız güzel geçti çünkü çok korunaklı bir yerdeydik ve deniz vardı. Ama İstanbul’a gelince tedirginlik başladı, ufak ufak daha önlemler arttı. En önemlisi online eğitim başladı. Kulağı yanan, gözü şişen öfleyen pöfleyen hepsi bizde. Çocuklar için bence bizden çok daha zor bir dönem. Yetişkinler daha evet kurallara uyabiliyoruz.” dedi.

Konserlerin durdurulması ile ilgili de konuşan Ergen,” Konserlerin durdurulması tiyatronun susturulması beni üzdü. Sosyal medyada tepki verdim biraz ama ne kadar önlem almamız gereksede müziğin iyileştirici gücünden dolayı ben iyi müzik dinleyicilerin kurallara çok iyi uyacağına inanıyordum. Kurallara uyan oldu uymayan oldu. İnşallah müziğin, sanatın, tiyatronun keşke susmayacağı kurallara uyacağımız bir dönemden geçsek. Müzik susarsa iyi olmaz. “ ifadelerinde bulundu.

Bu yaz üç konser verdiğini dile getiren ve muhabirlerin,” Sanatçıların bazıları ücretinde indirime gitti sizde indirim yaptınız mı? sorusuna, ”Benim 2 veya 3 konserim oldu bu yaz. Eğer sürekli bir işim konserim olsaydı mekanı ayakta tutmak adına tabikide gerekeni yapardım.sadece bizim başımızda değil bu benim görevimdir müzisyen arkadaşlarımızo korumak. Gerekirse kendi kaşemden kendi kazancımdandan taviz verip görünmeyen kahramanları ayakta tutmak, yaşatmak benim görevimdir.“ dedi.

Muhabirlerin Demet Akalın’ın kızı Hira’yı okula göndermeyip özel hoca tutması hatırlatılınca Ergen,” Yaş grubuna göre hareket edilebilen bir şey bu bizim için asla geçerli değil, benim çocuklarım ortaokul ve liseye gidiyorlar. Online eğitimede katılıyorlar. Eğer okul açılırsa haftada 2 gün diye okudum en son, mutlaka giderler.” dedi.

Özel hayatı ile ilgili sorulara sessiz kalan Ergen, röportaj sonrası muhabirlere teşekkür edip Animal Balloon Word müzesi gezisine kaldığı yerden devam etti. Müze gezisi sonrası alışveriş turuna çıkmayı da ihmal etmeyen başarılı oyuncu keyifli bir gün geçirdi.