Magazin 18.08.2019 22:17

GEZGİNLERİN YENİ DURAĞI İZMİR'DE ÜÇÜNCÜ GÜN 25 BİN KİŞİ

15 Ağustos'ta başlayan Gezgin Fest İzmir  Efes- Selçuk Pamucak Sahilinde 18 Ağustos'ta bitiyor.
GEZGİNLERİN YENİ DURAĞI İZMİR'DE ÜÇÜNCÜ GÜN 25 BİN KİŞİ

Interrail Türkiye grubunun organize ettiği Gezgin Fest, 5. festivaliyle İzmir’ de onbinlerce müzikseverler buluşmaya devam ediyor.. Bu yıl İzmir Efes Selçuk’ta düzenlenen festivale 4 gün boyunca 20’nin üzerinde farklı müzik türlerinden yerli yabancı artist ve grup katılım sağlayacak.

Festival’in üçüncü gününde Timsah’ın Gözyaşları, Kurtalan Ekspres, Feridun Düzağaç Selda Bağcan, Norm Ender ve Duman  sahne aldı.

Feridun Düzağaç’tan Cem Karaca rüzgarı

Güneşin batmaya başladığı anlarda sahne alan Feridun Düzağaç ‘Çok Aşık’ şarkısı işe sahnede eğlencenin ateşini yaktı. Düzağaç. sahneye çok sevdiği Cem Karaca tişörtü ile çıktı.

Selda Bağcan ve Duman şarkıları seyirci coşkusunu arttırdı

Selda Bağcan ve Duman’ın arka arkaya sahne aldığı festivalde,  kaliteli müzikle seyirciye unutulmaz coşku dolu anlar yaşatıldı. Konseri bitiren Selda Bağcan yoğun istek üzerine sahneye gelip İzmir Marşı’nı söyledi. Duman’da ‘Seni Kendime Sakladım’ şarkısı ile başladığı konserde hitleri ile gençlere eğlenceli bir atmosfer yarattı.

Önceki yıllarda; Mohsen Namjoo, Teoman, Athena, Duman, Selda Bağcan, Haluk Levent, Ezhel, Kardeş Türküler, İlkay Akkaya, Manga gibi sanatçılara ev sahipliği yapan festival; konserler, özel showlar, dans etkinlikleri, oyunlar, atölyeler, stand up gösterileri, film gösterimleri ve konser etkinlikleriyle alışılmışın dışında bir festivali hayata '' citizens of the world '' sloganıyla bütün dünyadan katılımcılar beklenen festival; insanı ve doğayı seven, hayvan dostlarımıza şefkat gösteren, love wins hoşgörüsüne sarılan, ‘‘mutluluk paylaştıkça güzeldir’’ felsefesini benimseyen Festival Topluluğu amaçlar.