Magazin 13.01.2022 04:25 Güncelleme: 12.01.2022 19:39

Gizem Şahin'in film heyecanı

Miss Freedom of the World 2019 birincisi, oyuncu ve model Gizem Şahin, iddialı bir proje için kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Şahin, Türk asıllı Amerikalı yönetmen Sean GK tarafından çekilecek "Babam ve Uçurtmam" adlı filmde başrol oynayacak.
Gizem Şahin'in film heyecanı

2019 yılında düzenlenen Miss Freedom of the World yarışmasında birinci seçilerek adını duyuran, kariyerine oyuncu ve model olarak devam eden Gizem Şahin, yeni sinema projesinin heyecanını yaşıyor. Şahin, önümüzdeki günlerde “Babam ve Uçurtmam” adlı film için kamera karşısına geçecek.

ROL ARKADAŞLARI BELLİ OLDU

Los Angeles’ta bir yapım şirketi de bulunan yönetmen, yapımcı ve senarist Sean GK tarafından çekilecek “Babam ve Uçurtmam” filminde Gizem Şahin’e Selahattin Taşdöğen, Cem Kılıç ve Ebru Destan eşlik edecek. Şahin filmde ‘Zeyno’ karakterine hayat verecek.

ÇEKİMLER ŞUBAT AYINDA

Şimdilerde Hollywood’da bir bilimkurgu filminin çekimlerini sürdüren Sean GK, “Babam ve Uçurtmam”a 2022’nin şubat ayında start verecek. Filmin kendisini çok heyecanlandırdığını dile getiren Gizem Şahin, rolü için hazırlıklara başladı. Şahin, önümüzdeki yıl başka sürpriz projelerle de sevenlerinin karşısında olacağını açıkladı.