Magazin 29.09.2022 12:25

GÖKHAN ÇINAR'IN HAZIRLAYIP SUNDUĞU KATARSİS'E BİR ÖDÜL DAHA!

Dijital platformlarda yayınladığı "Katarsis" ve "Katarsis X-TRA" adlı programları ile tüm Türkiye'de çok geniş kitlelere ulaşan Uzman Klinik Psikolog Gökhan Çınar, teknoloji, iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasını bir araya getiren Kariyer ve Teknoloji Ödül Töreni'nde 'Yılın Dijital Platform Programı' ödülünün sahibi oldu.
GÖKHAN ÇINAR'IN HAZIRLAYIP SUNDUĞU KATARSİS'E BİR ÖDÜL DAHA!

Dijital platformlarda yayınladığı “Katarsis” ve “Katarsis X-TRA” adlı programları ile tüm Türkiye’de çok geniş kitlelere ulaşan Uzman Klinik Psikolog Gökhan Çınar, teknoloji, iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasını bir araya getiren Kariyer ve Teknoloji Ödül Töreni'nde 'Yılın Dijital Platform Programı' ödülünün sahibi oldu.

Törenin sunuculuğunu üstlenen Burcu Esmersoy ve Emre Karayel'in tebriklerinin ardından sahneye davet edilen Gökhan Çınar, yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Bizi bu öldüle layık gören herkese çok teşekkür ederim. Biz Katarsis ile özellikle fazlaca kutuplaşmanın arttığı bu dönemde birbirinden farklı gibi gözüken ama aslında özünde insan olan ve Türkiye gibi bir bütünü oluşturan bütün insanları elimizden geldiğince birbiriyle gerçekten tanıştırmaya devam etmek istiyoruz. Hepininize teşekkür ediyorum."