Magazin 01.02.2018 13:37

Gökhan Kırdar en güzel aşk şarkılarını Ankaralılar için söyledi

Her Çarşamba 90'lara damga vuran şarkılarla sevilen sanatçıları Başkentlilerle buluşturan ANKAmall, bu hafta da Gökhan Kırdar'ı ağırladı.
Gökhan Kırdar en güzel aşk şarkılarını Ankaralılar için söyledi

ANKAmall’da 90’lar rüzgarı esmeye devam ederken bu hafta konuk olan ünlü sanatçı Gökhan Kırdar en sevilen aşk şarkılarından oluşan bir seçkiyle sevenlerine unutulmaz bir konser verdi.

“Yerine Sevemem”, “Fayton”, “Nisan”, “Gözbebeğim” gibi hafızalara kazınan şarkıları dinleyenlerle hep bir ağızdan söyleyen sanatçı, konserinde aşk ve sevgi mesajları verdi. Şarkılarını hangi duygularla yaptığını anlatan ve hayranlarına aşkı, sevgiyi hep taşımalarını söyleyen Kırdar,  “90’lı yıllarda melankoli vardı. Hayatı yeni anlamaya, kanatlarımızla uçmaya başladığımız, kalbimizin pır pır attığı zamanlardı. Biz hep aşktan, sevgiden konuşurduk. Siz de bu sevgiyi kalbinizde hep taşımalısınız. Bu şarkıları içten, kalpten söylemeye devam etmelisiniz. Sevgi varken konuşulacak başka ne olabilir ki?” diye konuştu.

Gökhan Kırdar, sevilen şarkılarından oluşan bir seçkiyle sevenlerini geçmiş yıllara götürürken, yaptığı film müziklerinden şarkılar da seslendirdi. “Gece, Melek ve Bizim Çocuklar”, “Kurtlar Vadisi” gibi film ve dizilerin müzikleri de dinleyenlerden büyük alkış aldı.

Çarşamba günleri hafızalara kazınan şarkılar ve sevilen sanatçılarla ANKAmall sahnesinde buluşan Ankaralılar, 7 Şubat’ta da Ferda Anıl Yarkın ile bir araya gelecek.