Magazin 19.08.2019 00:30

GÖKHAN TEPE BODRUM FORTE'Yİ MEST ETTİ

Ünlü sanatçı Gökhan Tepe önceki gece kapılarını bu yıl misafirlere açan popüler mekan Bodrum Forte'de sahne aldı.
GÖKHAN TEPE BODRUM FORTE'Yİ MEST ETTİ

Hayranlarını "Adı Aşk Olsun" şarkısıyla selamlayan Gökhan Tepe "Bugün beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bugün sizler için benim bestelerinden olan şarkıları söyleyeceğim." diyerek sevilen şarkılarını seslendirdi. "Araftayım" şarkısından sonra Gökhan Tepe "Sevgili dostum Ebru Gündeş'in bir sonraki albümüne de ismini veren şarkıyı seslendireceğim. Buradan Ebru Gündeş'e selamlarımı yolluyorum." diyerek "Aşık" şarkısını söyledi. Kendisini dinlemeye gelenler arasında Bahar Öztan da vardı. Mekanı dolduran hayranlarını sevilen şarkılarıyla eğlendiren Tepe sahne performansıyla muhteşem bir konsere imza attı.

Konserinin ikinci yarısına hızlı bir giriş yapan Gökhan Tepe, 70'li, 80,li 90'lı yılların arabesk şarkılarını seslendirdi. Programının sonlarına doğru Gökhan Tepe "Popçu çizgimi bir kenara bırakıyorum.Her şey eğlencemiz için, herkesin oynamasını istiyorum." diyerek "Ankara'nın Bağları'nı" seslendirdi.

Yaklaşık olarak iki saatlik konserini "Teşekkür Ederim" adlı parçayla noktalayan Gökhan Tepe alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde sahneden ayrıldı.