Magazin 16.07.2019 00:30

GÖKHAN TEPE'DEN DUYGUSAL GECE

Ünlü sanatçı ve söz yazarı Gökhan Tepe, önceki gece Bodrum'un yeni gözde mekanı haline gelen Forte'de sahne aldı.
GÖKHAN TEPE'DEN DUYGUSAL GECE

Konserine sevilen parçalarından "Adı Aşk Olsun" ile başlayan Tepe, dünden bu güne hit olmuş şarkılarının yanı sıra "Dem'li Şarkılar" adını verdiği 70'li ve 80'li yıllara damgasını vuran pop, arabesk ve sanat müziği eserlerini kendisini dinlemeye gelen müzikseverlerle birlikte coşkulu bir şekilde hep bir ağızdan seslendirdi. Geçtiğimiz günler baba olacağını duyuran başarılı sanatçı, "Eşim 4 aylık hamile. Kavuşmayı sarılmayı hayal ettiğimiz bir erkek çocuğumuz olacak. Heyecanla hayata gelecek mucizemizi bekliyoruz. " sözleriyle sahnede duygusal anlar yaşarken, eşi Aylin Tepe için de "Teşekkür Ederim" şarkısını okudu.

VAROL SEZENNN

Konserinin ikinci yarısına Sezen Aksu'nun "Tükeneceğiz", "Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam" şarkısını okuyarak başlayan yakışıklı sanatçı, Minik Serçe'nin doğum gününü de unutmadı. Tepe "Bugün Sezen Aksu'nun doğum gününün canı gönülden kutluyorum. İnşallah bizlere çok ışık tutacağı yılları Allah ona nasip etsin. Bu gece bütün alkışlar Minik Serçe'ye gelsin, Varol Sezennn..." sözleriyle Sezen Aksu'nun doğum gününü kutladı.

GÖKHAN TEPE KONTROLDEN ÇIKTI

Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performansa imza atan Gökhan Tepe, gerek harika enerjisiyle gerek sempatik tavırlarıyla sevenlerinin gönlüne bir kez daha taht kurdu. Konserinin finalini "Erik Dalı" ve "Ankara'nın Bağları" şarkılarıyla noktalayan Tepe, "Popçu Gökhan kontrolden çıktı" diyerek hayranlarını güldürdü.