Vakıf Katılım web
Magazin 21.11.2018 02:00

Göksel Avrupa Turnesinde!

Sanatçı Göksel, Kasım ayının ikinci haftasında Belçika ve Hollanda'da üç gün üst üste verdiği konserleri aracılığıyla gurbetçilerle hasret giderdi.
Göksel Avrupa Turnesinde!

Avrupa Turnesi'nin ilk ayağını 15-16-17 Kasım'da gerçekleştiren sanatçı, Belçika Gent'te bulunan Handelsbeurs ve bir sonraki akşam C-Mine mekanlarında şarkılarını seslendirirken, Cumartesi akşamı Hollanda Amsterdam'da Podium Mozailek 'te 3 günlük maratonunu dillerden düşmeyen şarkıları ile sonlandırdı.

Gittiğim şehirler beni sarhoş ediyor !

Konser temposundan arta kalan vakitlerde Belçike ve Hollanda'yı gezmeyi de ihmal etmeyen sanatçı, Avrupa sokaklarında çekilen görsellerini sosyal medya hesabından paylaşarak: '' Alır gider beni sarı rüzgarlarıyla sonbahar...Gent’te mis gibi bir günden sonra, bu akşamki konserin harika geçeceğini hissediyorum. Bu aralar konserler de, gittiğim şehirler de beni sarhoş ediyor. '' notunu düştü.

Konserlerine ara vermeden devam eden sanatçı, Aralık ayında Avrupa Turnesi'nin ikinci ayağını gerçekleştirecek. 8 Aralık Cumartesi akşamı Hollanda Den Haag'da bulunan Zuiderstrandtheather ve 9 Aralık Pazar akşamı Almanya Köln'de bulunan Club Volta Köln'de sevenleriyle buluşacak.