Magazin 15.09.2021 20:24

GOLDEN PALM ÖDÜLLERİNDE ASİL ÇAĞIL'A YILIN  EN İYİ KOREOGRAF ÖDÜLÜ VERİLDİ

Nedim Delibaş  tarafından düzenlenen 7.  İstanbul Golden Palm Awards 2021, ödül töreninde 2021 yılının en iyi koreograf ödülü Asil Çağıl'ın oldu.
GOLDEN PALM ÖDÜLLERİNDE ASİL ÇAĞIL'A YILIN  EN İYİ KOREOGRAF ÖDÜLÜ VERİLDİ

İş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda davetlinin yoğun ilgi gösterdiği törende farklı kategorilerde çok sayıda isme ödül takdim edildi.Zorlu Center Raffles Hotel’de düzenlenen ödül töreninde,Yılın En İyi Koreografı ödülü Asil Çağıl’a verildi. Yaptığı birbirinden başarılı  defileler ve bu yıl 220 mankenle düzenlenen büyüleyici Yıldırım Mayruk Jübile defilesinin koreografisini üstlendiğinden dolayı ödüle layık görülen ünlü koreograf Asil Çağıl’ Aldığım bu anlamlı ödül beni çok mutlu etti. Gerçekten her aldığım ödül beni daha iyisini yapmaya teşvik ediyor . Layık gören ve bu yolda bizimle yürüyen herkese sonsuz teşekkürler’ dedi.

İş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda davetlinin yoğun ilgi gösterdiği törende farklı kategorilerde çok sayıda isme ödül takdim edildi. Gecenin sunuculuğunu Özge Ulusoy ve Yiğit Uçan yaparken, Ses/ışık/teknik Fashion Art -Mesut Büyüksofuoğlu/Dijital Stüdyo  tarafından gerçekleştirildi. Gecenin açılışında yapılan Alfazzo defilesinin de koreografisi ünlü koreograf Asil Çağıl imzasını taşıyordu. Defilenin makyaj ekibi Banu Saadet Make Up Team,saçları ise Black&Cadde Kuaför ekibine aitti.