Halkbank web
Ekonomi 22.07.2021 07:00

Gönder: bir ayda 6 şehirde daha hizmet vermeye başladı

Yıl sonuna kadar tüm Türkiye'de faaliyet gösterecek olan GÖNDER, son bir ay içerisinde hizmet ağına Yozgat, Kırşehir, Tokat, Konya, Bolu ve Amasra'yı da ekledi. Şu an 28 il 84 ilçede hizmet veren GÖNDER, geniş faaliyet alanı ve ürün yelpazesi ile online market hizmetine tüm hızıyla devam ediyor.
Gönder: bir ayda 6 şehirde daha hizmet vermeye başladı

Son dönem ihtiyaçların olmazsa olmazı haline gelen online alışverişi, farklı deneyimlerle sunan GÖNDER, hizmet alanına Yozgat, Kırşehir Tokat, Konya, Bolu ve Amasra’yı da ekleyerek yaklaşık 4 milyon kişinin daha Gönder hizmetinden faydalanmasını sağladı. Pandemiyle birlikte değişen online market alışverişi alışkanlığına yeni bir boyut kazandıran GÖNDER, toplamda 28 il 84 ilçede hizmet vermeye başladı. Gönderin asıl hedefi “yeni nesil market uygulaması” mottosuyla yıl sonuna kadar tüm ülkede faaliyet göstermek.

Perakende sektöründe 50 yılı aşkın bir deneyime sahip olan HML Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Taner Karamollaoğlu, GÖNDER ile hem anlaştıkları yerel marketler ve küçük esnafın ürünlerinin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacaklarını hem de boş zamanı olan kişilerin kurye hizmeti vererek ek gelir elde edebilecekleri bir model geliştirdiklerini söyleyerek, “Böylece yerel ekonomiyi ve istihdamı da destekleyeceğiz” dedi.
Müşteri memnuniyetini odağına alan GÖNDER, birbirinden farklı ürün çeşitliliği ile haftalık, aylık hatta günlük promosyon ve kampanyalarla tüketiciye en hızlı, en güvenilir ve raf fiyatlarıyla tasarruflu alışveriş imkanı sunuyor. Ayrıca ilk siparişe özel 25 TL indirim yapıyor.

Yakın zamanda çarşı ve yemek mağazalarına “Gönder” ile kolayca ulaşılacak

Yakın zamanda çarşı ve yemek mağazalarını da uygulamasına ekleyecek olan GÖNDER, geliştirdiği inovasyon ve fark yaratan çözümleriyle sektöre yenilik getirmeye devam edecek. GÖNDER, sadece Türkiye’de değil, yakın coğrafyamızda da yaygınlaşarak adından söz ettirmeyi amaçlıyor.