Magazin 21.11.2018 02:00

Gösterim Yerine Yemeğe Gitti

Mert Fırat ve eşi İdil Fırat, önceki akşam Akmerkez Serafina'da yemek yedi. Çifte Mert Fırat'ın annesi ve kız kardeşi de eşlik etti.
Gösterim Yerine Yemeğe Gitti

Mert Fırat’ın başrolünde yer aldığı ‘Her Şey Seninle Güzel’ filminin özel gösteriminin olduğu saatlerde ailesiyle yemeğe çıkması dikkat çekti. Yemek sonrası soruları yanıtlayan Mert Fırat, sette olduğu için galaya gidemediğini ve ailesiyle yemeğe geldiğini belirtti. Filmle ilgili gelen tepkilerin güzel olduğunu söyleyen Fırat, “Film ortalamaya göre gayet iyi izlendi. Güzel gidiyor. Çok fazla film var. Tür olarak biraz farklı, memnunum” diye konuştu.

Şener Şen’e Yoğun İlgi

‘Dasdas Sahne’nin işletmeciliğini üstlenen Mert Fırat, 14 yıl aradan sonda ‘Zengin Mutfağı’ ile tiyatro sahnesine dönmeye hazırlanan Şener Şen’e yoğun ilginin olduğunu ifade etti. Şimdiden Aralık ve Ocak biletlerinin tükendiğini belirten Fırat, “Şener ağabey ile çok mutluyuz. Biz de oyundan çok az şey gördük. Henüz seyredemedik. 19 Aralık’ta ilk oyunu oynayacak. Aralık, Ocak biletleri tükendi.” diye konuştu.

Son dönemde yer aldığı reklam filmleriyle adından sıkça söz ettiren Mert Fırat, “Sizi İdil Hanım’la reklamlar da görebilir miyiz? Sorusa “Şuan devam eden bir reklam anlaşmam var. Ben bilmiyorum. İdil Hanım’ın menajeri ne der” diyerek topu eşine attı.