Magazin 17.04.2019 00:30 Güncelleme: 17.04.2019 08:49

Gülben Ergen'den Pınar Çubukçu'ya büyük destek

2019 yazına damga vuracak şarkı Pınar Çubukçu'dan geldi! Ünlü sanatçı, "Aklımı Oynatacağım" adında kıpır kıpır bir single hazırladı. Hareketli şarkının klibinde Çubukçu'ya sanatçı arkadaşları eşlik etti. Renkli klibin yıldızı ise Pınar Çubukçu'nun 20 yıllık dostu Gülben Ergen ve 3.5 yaşındaki kızı Yağmur oldu.
Gülben Ergen'den Pınar Çubukçu'ya büyük destek

Hem ünlü sanatçılara verdiği besteleri hem de son dönemde kendi seslendirdiği şarkılarıyla müzik dünyasında büyük ses getiren Pınar Çubukçu,2019 yazına damga vuracak kıpır kıpır bir şarkı hazırladı. 

SANATÇI DOSTLARI BÜYÜK DESTEK VERDİ
 Sözleri Pınar Çubukçu’ya, müziği Yılmaz Taner’e ait olan, aranjesi ise Şahin Kurnaz’ın imzasını taşıyan “Aklımı Oynatacağım” şarkısına rengarenk bir klip çekildi. Yönetmen koltuğunda Safa Gülsoy’un oturduğu klipte sanat dünyasından Gencer Savaş Bandosu, İrfan Özata, Fatih Ertür, Nazlıhan Başak İlhan ve Neylan Yedikel de rol aldı.


 GÜLBEN ERGEN: ABLA-KARDEŞ GİBİYİZ

 Pınar Çubukçu sevenlerine büyük bir sürpriz daha yaptı. Ünlü sanatçı, klibinde 20 yıllık arkadaşı Gülben Ergen ile 3.5 yaşındaki minik kızı Yağmur’u da oynattı. Çekimler boyunca Pınar Çubukçu’yu hiç yalnız bırakmayan Gülben Ergen, sanatçıyla çok yakın olduklarını söyledi: “Pınar’la abla-kardeş gibiyiz. Albümlerimde onun birçok şarkısına yer verdim. ‘Aklımı Oynatacağım’ adlı yeni şarkısı için de en az onun kadar heyecanlıyım. Göreceksiniz bu yaz her yerde bu şarkı çalacak.”