Magazin 10.09.2018 02:00 Güncelleme: 09.09.2018 21:12

Gülperi Setinden İlk Kareler!

Yapımını Tims&B'nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı yeni sezonun en iddialı yapımı "Gülperi"nin setinden merakla beklenen ilk kareler basına yansıdı. Yayınlanan sarsıcı tanıtımıyla da bu sezon ekranlarda adından sıkça söz ettireceğinin sinyalini verdi.
Gülperi Setinden İlk Kareler!

GÜLPERİ'DEN DUYGU YÜKLÜ TANITIM!

Çekimleri İstanbul ve Antep'te gerçekleştirilen, Cuma günü ilk bölümüyle izleyicisiyle buluşacak olan dizinin tanıtımı büyük merak uyandırdı. Üç çocuğu, kaybettiği eşinin babası (Tarık Pabuçcuoğlu) tarafından elinden alınmak istenen acılı anne Gülperi'nin mücadelesinden ilk görüntüler  izleyiciyi derinden sarstı. Anne ve çocuklarının duygu yüklü diyaloglarının yürekleri  burktuğu tanıtımda, Gülperi'nin savaşında en büyük destekçisinin avukat Kadir (Timuçin Esen) olduğu dikkatleri çekti.  

 SOSYAL MEDYADA GÜLPERİ'YE ÖVGÜ YAĞMURU!

Dizide üç çocuk annesi Gülperi karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay ve avukat Kadir karakteriyle izleyiciyle buluşacak olan Timuçin Esen'e, yayınlanan tanıtımın ardından izleyiciler sosyal medya üzerinden övgüler yağdırdı.Başarılı oyunculukları izleyiciyi hayran bıraktıran oyuncular bu sezon uyumlarıyla da çok konuşulacak.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat'ın, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği, bir annenin elinden kayıp gitmek üzere olan üç evladını yeniden kazanmak için verdiği umut dolu mücadelesini konu alan 

Gülperi 14 Eylül Cuma günü saat 20:00’de Show Tv ekranlarından seyircisiyle buluşacak.