Vakıf Katılım web
Magazin 04.11.2019 00:30 Güncelleme: 04.11.2019 08:40

GÜNAY'DA RÖNESANS RÜZGARLARI...

Türk Sanat Müziğinin ''Diva''sı Bülent Ersoy ve ünlü şarkıcı Fatih Ürek, önceki gün BVS Group Bünyesinde yer alan Günay Restaurant'ta sahne aldılar.
GÜNAY'DA RÖNESANS RÜZGARLARI...

Muhteşem gecenin açılışını yapan Fatih Ürek, sevilen parçalarının yanı sıra söylediği hareketli şarkılarla da Günay Restaurant'ı tıklım tıklım dolduran müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

DİVA ALEV ALDI...

Mikrofonu Fatih Ürek'ten devraldıktan sonra Modacı Semh Doğruer imzalı kar beyaz güpür detaylı ihtişamlı sahne kıyafetiyle hayranlarının karşısına çıkan Diva, güzelliğiyle yine göz kamaştırdı. Bülent Ersoy kendisini Mona Lisa'ya benzeten bir hayranına ise tebessüm ederek karşılık verdi. 39.5 derece ateşle çıktığı Günay sahnesine performansı ve enerjisi ile damga vuran Diva, ''Alev alev yanıyorum evet ama sizlerin karşısında olmak bana güç veriyor. Dudaklarımda uçuklar çıktı. Köfte dudaklı oldum iyice.'' sözleriyle hastalığını tiye alıp herkesi tebessüm ettirirken müzikseverler tarafından uzun süre alkışlandı.

SÜPERTAR İSTEDİ, DİVA ''BİR TESELLİ VER'' DEDİ

Sahne öncesinde kendisini arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten Ajda Pekkan'a da sahnden teşekkür eden Bülent Ersoy, ''Benden sevgili Orhan Gencebay'ın Bir Teselli Ver şarkısını okumamı, o şarkıyı benden dinlemeye bayıldığını söyledi. Böyle günlerde dostlarının varlığı en tesirli ilaçlardan bile daha şifalı insana.'' dedikten sonra Süperstar'ın isteğini yerine getirerek Günay Restaurant'ta fırtınalar kopardı.

Yaklaşık iki buçuk saat boyunca sahnede kalarak muhteşem bir performansa imza atan Ersoy, alkışlar eşliğinde programını noktaladı. Öte yandan Bülent Ersoy ve Fatih Ürek'i dinlemeye gelenler arasında ünlü oyuncu Berk Atan, Süreyya Yalçın-Ozan Baran, Zeynep Yılmaz, Melda Aksu, Yasemin Çizmeci gibi isimler yer aldı.