Güncel - Yaşam Kaynak: (İHA) 19.12.2016 18:00 Güncelleme: 19.12.2016 20:17

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik. 45 ilde operasyon: 924 gözaltıAnkara - İçişleri Bakanlığı, son bir hafta içerisinde 213 operasyon gerçekleştirildiğini ve bu operasyonlarda toplam 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı...
Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.




45 ilde operasyon: 924 gözaltı

Ankara - İçişleri Bakanlığı, son bir hafta içerisinde 213 operasyon gerçekleştirildiğini ve bu operasyonlarda toplam 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. 45 ilde gerçekleştirilen operasyonlardaysa 924 kişi gözaltına alındı.



Fırat Kalkanı Harekâtı 118. gününde

Ankara - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekâtının 118. gününde, DEAŞ terör örgütünün El Bab’da gerçekleştirdiği bombalı araç saldırısında 1 askerin şehit olduğunu bildirdi.



Cenaze törenine Erdoğan da katıldı

İstanbul - Edebiyat ve düşünce yazılarıyla tanınan Aydınlar Ocağı kurucularından Prof. Dr. Süleyman Yalçın için Fatih Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Yalçın’ın bir çok seveni katıldı.



Yüksekova Belediyesine kayyum atandı

Hakkari - Hakkari’nin Yüksekova Belediyesine kayyum atandı.



Burak Yılmaz trafikte otobüs şoförüyle kavga etti

İstanbul - Ünlü futbolcu Burak Yılmaz trafikte çileden çıktı, o anlar kameralara yansıdı.



Doktorlar çevik kuvvet üniformasıyla çalıştı

Hatay - İskenderun ilçesinde özel bir hastanede terör saldırılarını protesto eden acil servis doktorları, mesailerine beyaz önlük yerine çevik kuvvet üniformasıyla gelerek görevlerini yaptılar.