Vakıf Katılım web
Güncel - Yaşam Kaynak: (İHA) 02.05.2017 18:00 Güncelleme: 02.05.2017 19:15

Günün özeti

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik. İlk 'partili cumhurbaşkanı' Erdoğan'dan tarihi konuşmaAnkara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2014 yılında cumhurbaşkanı seçildiğinde üyeliğinden ayrıldığı AK Parti'ye, tam 33 ay sonra geri döndü.
Günün özeti
Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.



İlk ‘partili cumhurbaşkanı’ Erdoğan’dan tarihi konuşma

Ankara - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2014 yılında cumhurbaşkanı seçildiğinde üyeliğinden ayrıldığı AK Parti’ye, tam 33 ay sonra geri döndü. Erdoğan, törende yaptığı tarihi konuşmada önemli mesajlar verdi.



"Kavga edenleri gerekirse kapının önüne koyacağız"

Ankara - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Parti içi mücadele, parti içi kavga, parti içi kavgaya asla izin vermeyeceğim. Kavga edenleri gerekirse kapının önüne koyacağız" dedi.



Cumhurbaşkanı ve Başbakan’a çağrı yaptı

Ankara - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sayın Cumhurbaşkanı’na, Sayın Başbakan’a çağrıda bulunuyorum: FETÖ’nün en son ferdi yakalanıp adalete teslim edilesiye kadar durmak, beklemek haramdır, bunlara karşı mücadele ise sonuna kadar helaldir" dedi.



Apartman dairesinde patlama: 3 yaralı

İstanbul - Esenyurt’ta 5 katlı bir binanın en üst katında bilinmeyen bir sebepten dolayı patlama meydana geldi. Patlamada 3 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.



Akrobat duvara uçtu

Hubei - Çin’de 3’lü silindir olarak tabir edilen alete çıkmak isteyen akrobat, binaya uçtu.



’Anne’ diyen köpek şaşırttı

Balıkesir - İngiliz Terrier cinsi köpeğin yeni doğan yavrusu ’anne’ diye bağırdı. Yavru köpeğin ’anne’ dediği o anlar ise cep telefonu ile kaydedildi. Görüntüyü çeken 15 yaşındaki Burcu Özcan, "Anne diyor resmen" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.