Magazin 23.06.2021 04:28

GÜRMAN KARDEŞLERDEN YAZIN HİT'İ

"Evlerinin Önü Boyalı Direk" isimli Kerkük türküsüne getirdiği Flamenko yorumuyla hafızalara kazınan Öykü –Berk Gürman, 8 yıl sonra 'Unutuldum Mu Yani' şarkısı için yeniden bir araya geldi.
GÜRMAN KARDEŞLERDEN YAZIN HİT'İ

Pandeminin en yoğun hissedildiği karantina günlerinde ayrı kalıp birbirlerini özleyenlerin hislerine tercüman olan şarkı da Öykü Gürman’a ikizi Berk Gürman, gitarı ve özleten vokaliyle sürpriz yapıyor. Hareketli müziği, çarpıcı sözleriyle dikkat çeken şarkı Öykü Gürman’ın eşsiz yorumuyla bu yazın favori şarkılar arasına girmeye aday görünüyor.

Aranjörlüğünü Bülent Sert’in yaptığı parçanın sözlerinde Niran Ünsal müziğinde ise Berk Gürman ve Niran Ünsal imzaları bulunuyor. Ünsal ile dostluklarını üretimleriyle de perçinleyen Gürman’ın müzikseverleri sevindiren şarkısı, Nü Müzik etiketiyle dijital platformlarda yerini aldı. Göcek’te çekilen renkli klip Gürman’ın, enerji dolu dansıyla da büyük beğeni topluyor. Canlı renkteki kostümleri ve mekân seçimiyle 'Unutuldum Mu Yani', cıvıl cıvıl bir yaz parçası olacağına vurgu yapıyor.ARSLAN GÜVEN