Vakıf Katılım web
Röportaj 03.11.2015 22:48

Hadise: Çocuk istiyorum

Hadise, pek çok kadının "hayatın dönüm noktası" olarak gördüğü 30 yaş için planlarını belirledi.    Ünlü şarkıcı Hadise, All dergisine verdiği röportajda "önce çocuk" dedi.  Hadise, 30…
Hadise: Çocuk istiyorum

Hadise, pek çok kadının “hayatın dönüm noktası” olarak gördüğü 30 yaş için planlarını belirledi.   

Ünlü şarkıcı Hadise, All dergisine verdiği röportajda “önce çocuk” dedi.  Hadise, 30 yaş için en büyük beklentisinin “çocuk” olduğunu itiraf etti.

"ARABAMA BENZİN YÜKLER GİBİ KENDİME ENERJİ YÜKLÜYORUM"

“Samimi şekilde söylüyorum; çocuk istiyorum, kendi ailemi kurmak istiyorum” diyen ünlü şarkıcı, kariyeriyle ilgili 30 yaş beklentilerini ise şöyle sıraladı: “Yeni projeler beni her zaman çok heyecanlandırır. Her zaman daha fazla daha iyi ne yapabilirim sorusunda kalıyor aklım. Uzun süre sahneye çıkmadığımda mutsuz oluyorum. Orası benim enerji alanım.

Arabama benzin yüklüyor gibi kendime enerji yüklüyorum. Projeler, yenilikler, müzik bu yüzden hiç bitmesin istiyorum. Zaten kafamda şu anda anlatamayacağım bazı sürpriz projeler var.”

Röportajında kimi zaman fazla kiloları yüzünden üzerine çok gelindiğine de değinen Hadise, son dönemde “erimesinin” sırrını yine aynı röportajda anlattı:

"KALÇALIYIM"

“Tipik bir Türk kadınıyım. Kalçalıyım! Çok rahat kilo alıyor ve çok rahat kilo veriyorum.

"SAĞLIKLI BESLENDİM SPOR YAPTIM"

Nasıl zayıfladın derseniz; sağlıklı beslendim, spor yaptım. Herkes gibi yani. Her kadın dönem dönem vücuduyla ilgili değişimler yaşayabiliyor. Bunu sadece kadınlar anlar! Regl olduğunuz an, üzüldüğünüz an kilo alıp verebiliyorsunuz. Medya bu konuda her an üzerinize gelebiliyor ama ben çok rahatım. Hiç umurumda değil. Hayatta kimseyi giydiği kıyafetle, görüntüsüyle, arabasıyla sınıflandırmamayı öğretti ailem. İşimde başarılıyım!”