Magazin 24.07.2021 04:33

HADİSE, NEW YORK TIMES SQUARE'DA !

Hadise sürpriz yaparak, 18 Haziran Cuma günü Pasaj Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda video klibiyle birlikte yayımladığı; sözü, müziği ve düzenlemesi Ersay Üner'e ait yeni teklisi 'Hay Hay'la büyük bir geri dönüş yaptı.
HADİSE, NEW YORK TIMES SQUARE'DA !

 Kısa sürede ‘Hay Hay’ dijital platformlarda en çok satın alınan ve dinlenen şarkı oldu.

Hadise, Spotify’ın müzik sektöründe kadın eşitliğini güçlendirmek üzere hayata geçirdiği EQUAL müzik çalma listesine ‘Hay Hay’ adlı parçasıyla konuk oldu. New York Times Meydanı’ndaki meşhur reklam alanında boy gösteren Hadise, Temmuz ayında Türkiye EQUAL yerel çalma listesine girerken, Türkiye EQUAL çalma listesinin kapağını da süsledi.

New York Tımes Square'da Hadise yer aldıktan sonra, #Hay Hay şarkısı Spotify'de 24 saat içinde 500 binden fazla dinlenme oranını aşarak 6 milyondan barajını aştı.

Spotify’ın EQUAL Müzik Programı’nda yer alan Hadise, hem program hakkında hem de kendisinin bu programın bir parçası olmasıyla ilgili olarak şunları söyledi: 'Benim adım Hadise. Hayal ettiklerimi gerçekleştirmek, konuşmak istediklerimi konuşmak ve yaşamak istediklerimi yaşamak için korkmuyorum! Özgürce şarkı söylüyorum, dans ediyorum! Bugün New York Times Square’da kendimi gördüğümde bir kez daha emin oldum kadınların sesini daha çok duyacaksınız!'

Audio dünyasının lideri Spotify, müzik sektöründe kadın eşitliğini güçlendirmek üzere hayata geçirdiği EQUAL Müzik Programı kapsamında sadece kadın sanatçılardan oluşan global çalma listesinin yanı sıra, pek çok farklı ülkeden yerel çalma listeleri ile müzik dünyasında kadınları onurlandırmaya devam ediyor.