Ekonomi 13.04.2021 04:50

HADİSE'DEN 1 MİLYAR'LIK REKOR

Hadise, bugüne kadar youtube'da yayımladığı video kliplerinin toplam görüntülenmesinin 1 milyarı geçtiğini, kendi sosyal medya hesaplarında özel olarak hazırladığı bir görsel ile paylaştı.
HADİSE'DEN 1 MİLYAR'LIK REKOR

Dünya yıldızları ile aynı kulvarda boy gösteren, ilk Türkçe video klibi Deli Oğlan'dan beri sayısız büyük başarılara imzasını atan Hadise, Türkiye'de kolay kolay elde edilemeyecek bir izlenme rakamının sahibi oldu.

YouTube’da 15 video klibiyle 1 milyar'dan fazla görüntülenme ile rekora imza attı

Kariyeri boyunca yayımladığı şarkılarla müzik listelerinin zirvesinde yer almayı başaran Hadise, Prenses ( 252 milyon), Sıfır Tolerans (134 milyon), Farkımız Var (123 milyon), Şampiyon (101 milyon) Yaz Günü (87 milyon), Nerdesin Aşkım (78 milyon), Küçük Bir Yol ( 62 milyon), Bu Aralar (33 milyon), Aşk Dediğin (25 milyon), Geliyorum Yanına (25 milyon) Aşk Kaç Beden Giyer (19 milyon), Mesajımı Almıştır O (18 milyon), Visal (17 milyon), Deli Oğlan(14 milyon) video klipleri ile bu büyük başarıyı elde etti.
1 Milyar barajını geçmesine yardımcı olan sevenlerine sosyal medya hesaplarında teşekkür eden Hadise, son yayımladığı EP’nin çıkış video şarkısı “Olsun” ile yine durmak bilmeden üretmeye ve paylaşmaya devam ediyor. ARSLAN GÜVEN