Magazin 15.12.2018 01:51

Hadise'den Ses Getirecek Açıklamalar

Adı O Ses Türkiye yarışmasındaki jüri üyesi arkadaşı Beyazıt Öztürk'le aşk dedikodularına karışan şarkıcı Hadise, önceki akşam İstinye Park'taki Zuma adlı mekan çıkışı görüntülendi.
Hadise'den Ses Getirecek Açıklamalar

 Hadise aşk sorularına "Hayır öyle bir şey yok. Yıllardır beni Murat'la (Boz) yazıyorsunuz. Beyaz gelince Murat'ı bir kenara attınız. Aramızda aşk yok. Bir projede yer aldığım bir arkadaşım sadece" yanıtını verdi.

'GÜCÜME GİTSE CEM YILMAZ'I ALKIŞLAMAZDIM'

45. Pantene Altın Kelebek'te giydiği elbise ve şapkayla sert eleştirilere uğrayan Hadise "Kıyafetinize sert yorumlar aldınız. Cem Yılmaz'da o gecede sizin hakkınızda sözler söyledi. Cem Bey'e kızgın mısınız?" şeklindeki soruya "Biz hazırlıklıydık. Kıyafeti herkes anlamak zorunda değil. Her kıyafeti herkes beğenmek zorunda değil. Saygımız sonsuz. Cem'in yorumları gücüme gitse asla gülmez ve alkışlamazdım. Çok eğlendim. Hayatta biraz rahat olmak lazım. Her şeyi çok ciddiye almamak lazım" yanıtını verdi.

'BEYAZ SADECE ARKADAŞIM'

Muhabirlerin "Peki Beyazıt Öztürk'ü ciddiye alıyor musunuz? Canlı yayında size aşkını ilan etti. Direk soralım, flört durumu var mı?" sorularına kahkaha atarak "Hayır öyle bir şey yok. Olsa zaten anlarsınız. Yıllardır beni Murat'la (Boz) yazıyorsunuz. Beyaz gelince Murat'ı bir kenara attınız. Aramızda aşk yok. Öyle bir şey olsaydı gerçekten söylerdim. Beyaz'a saygım sonsuz. Onu çok seviyorum. Yıllardır hepimizin hayatında olan bir figür. Bir projede yer aldığım bir arkadaşım sadece" şeklinde cevap verdi.

'BU SORUYA CEVAP VEREBİLMEM İÇİN BEYAZ'LA SEVGİLİ OLMAM LAZIM'

Muhabirlerin "Sizce Beyaz Bey ideal bir eş midir?" sorusuna ise şarkıcı "Onu bilemem. İnsanın dostluğu başkadır, eş olma durumu başkadır. Buna cevap verebilmem için Beyaz'la sevgili olmam lazım. Öyle bir şey olmadığı için cevap veremiyorum. Vallahi sorularınızla siz varya siz (Gülüyor)" dedi. "O zaman sizin için ideal eş nasıl biri olmalı?" şeklindeki soruya ise Hadise "Bence bunun cevabı herkes için farklı. Anlaşabildiğim an o kişi doğru kişi. Sevgi, saygı, sadakat ve güven önemli benim için" şeklinde konuştu.

'BENİ VE MANŞETTE OLMAYI HAK ETMEYEN YANIMDA YER ALAMAZ'

"Yıllardır sizi biriyle görmüyoruz. Bunu nedeni doğru kişiyi bulamamanız olması mı?" şeklindeki soruya Hadise "Sayemde herkes ünlensin istemiyorum. Emin olmadan olmaz. Yanımda hangi erkek olursa adam manşetlerde yer alıyor. Bunu hak edecek biri olmalı. Hem beni hem manşeti hak etmeyen biri beni hak edemez. (Gülüyor) Ben ne istediğini bilen bir kadınım. O işler öyle kolay olmaz" sözleriyle cevap verdi.

'ANNEM TÜRKİYE'DE DEĞİL'

"2019'da küs olduğunuz aile bireyleriyle kavuşmalar olur mu? Anneniz Gülnihal Hanım Türkiye'de mi? Küs olduğunuz Nur Yerlitaş'la barışır mısınız?" sorularına Hadise "2018 benim için zor bir süreçti. Ama 2019'da her şey çok daha güzel olacak. Annem'in durumu iyi. Annem Türkiye'de değil. Ailemizle görüşüyoruz. Her ailede bir şeyler yaşanıyor, biliyorsunuz. Yapacak bir şey yok. Nur Yerlitaş sorusunu beklemiyordum. Tekrar gündeme getirmek yersiz. Kendisini tanımıyorum. Bir iki defa karşılaştım sadece. Benim özelimi kimse canlı yayında kalkıp anlatamaz. Nasıl canlı yayına bağlanıp benim özelimi tüm Türkiye'ye anlattıysa, tekrar canlı yayına bağlanıp tüm Türkiye önünde özür dilerse kabul ederim" dedi.