Spor 13.08.2018 15:30

Haftanın Kapanışı Kayseri'de Yapılacak

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nda 1. haftanın kapanışını Kayserispor ile Antalyaspor yapacak.
Haftanın Kapanışı Kayseri'de Yapılacak

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nda Antalyaspor, 1. haftanın kapanış maçında Kayserispor'a konuk olacak. Kadir Has Stadyumu'nda, saat 21.45'te başlayacak müsabakada Hüseyin Göçek düdük çalacak. Hüseyin Göçek'in yardımcılığını Kerem Ersoy ve Erdem Bayık yapacak iken, dördüncü hakem olarak Volkan Bayarslan görev alacak. Karşılaşmanın VAR (Video Asistan Hakem) Sistemi’ni Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un VAR yardımcılığını ise Ali Şansalan yapacak.

İki takım, Süper Lig’de toplam 20 maçta karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Antalyaspor 11 galibiyet alırken, 4 kez sahadan mağlup ayrıldı. 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Akrepler, rakip fileleri 29 kez havalandırırken, kalesinde 21 gol gördü.

KAYSERİSPOR EVİNDE ÜSTÜN

Kayserispor, Antalyaspor karşısında aldığı tüm galibiyetleri kendi sahasında elde etti. Kayseri’de oynanan diğer 6 Süper Lig maçında Antalyaspor 3 kez sahadan galibiyetle dönerken, 3 kez de berabere kaldı. Kayseri’deki karşılaşmalarda Kayserispor 14; Antalyaspor ise 9 gol kaydetti.