Magazin 11.05.2021 04:22 Güncelleme: 10.05.2021 17:32

Hakan Peker aradığı aşkı sosyal medyada buldu

Esra Sönmezer'in hazırlayıp sunduğu "Esra Sönmezer ile Pembe Pijama" programında birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Her cumartesi gecesi canlı yayınla seyirciyle buluşan Esra Sönmezer'in bu haftaki konuğu sevilen sanatçı Hakan Peker oldu.
Hakan Peker aradığı aşkı sosyal medyada buldu

Telefonla görüntülü olarak canlı yayına bağlanan Hakan Peker, özel hayatıyla ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

“Tekrardan evlenebilirim”

Sosyal medya kullanımı üzerine konu açan Esra Sönmezer, ünlü şarkıcıya, “Sosyal medyadan hiç biriyle tanıştın mı?” sorusunu yöneltti. Uzun süredir kalbi boş olan Hakan Peker, sosyal medyada biriyle görüştüğünü itiraf etti. Peker, “Tanıştığım birisi oldu. Şu an hala konuşuyoruz. Başlangıçtayım. Sosyal medyada tanışmak, onu reale çevirmek tabii ki zor ama imkânsız da değil. Biraz zaman istiyor” diye konuştu. Ünlü şarkıcı, “Tekrardan evlenmeyi düşünür müsün?” şeklindeki soruya ise şöyle yanıt verdi: “Evlilik düşünülmez, düşündürülür. Evlilik olabilir. ‘Evlenmeyeceğim, yalnız kalacağım’ diye bir düşüncem yok. Evlenebilirim de.”

“Pandemi bütün psikolojimizi bozdu”

Pandemi döneminin birçok sanatçı gibi kendisini de olumsuz etkilediğini ifade eden Hakan Peker, “Evde oturuyorum. Arada spor yapıyorum. Bol bol dinleniyorum. İnternette takılıyorum. Pandemi bütün psikolojimizi bozdu. Bir sürü insan öldü. İçimizden müzik yapmak, klip çekmek gelmiyor. Belirsizlik dönemini girdik. Tek kurtuluşun aşı olduğunu düşünüyorum. Ben aşımı oldum” dedi.

“Astral seyahate inanmıyorum”

Ünlü şarkıcı Hakan Peker, meslektaşı Yusuf Güney’in “Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. NASA uzayla ilgili birçok bilgiyi benden sonra açıkladı” söyleriyle ilgili konuştu. Astral seyahate inanmadığı belirten Hakan Peker, “Bu tarz şeylere inanmıyorum. Ben böyle bir şey yaşasam, buna inansam gider bir psikiyatristle konuşurdum. ‘Hocam bana böyle bir şeyler oluyor. Sen ne düşünüyorsun bu konuda’ derdim. Yusuf iyi bir çocuktur, severim de. Neden böyle bir açıklama yaptı anlamış değilim” açıklamasında bulundu.