Vakıf Katılım web
Magazin 20.02.2021 04:29 Güncelleme: 19.02.2021 20:33

HAKAN'IN YALNIZ OLMASINA ÇOK SEVİNDİM

"Ayşen Birgör" ile geçtiğimiz günlerde yayınlanan "Kalpsiz" düetiyle hayranlarıyla hasret gideren büyük usta "Cengiz Kurtoğlu" pandemi nedeniyle uzun süredir kaldığı Silivri'de ki yazlığının kapılarını basın mensuplarına açtı.
HAKAN'IN YALNIZ OLMASINA ÇOK SEVİNDİM

Röportaj esnasında müzikal kariyerinde ilk kez kadın bir sesle düet yaptığını dile getiren “Cengiz Kurtoğlu”; “Ayşen Birgör”ün çok değerli ve özel bir ses olduğunu her zaman da yanında olacağını söyledi.

KENDİ EVİMİ KENDİM SATIN ALDIM!

Basın mensuplarının İstanbul’da ne gibi zorluklar yaşadınız hiç dolandırıldınız mı sorusuna;
“Biz İstanbul’a büyük paralarla gelmedik, bizim elimizden tuttunuz aş verdiniz, iş verdiniz, ekmek verdiniz ben de kendi üstüme düşen sorumlulukları bildim her zaman her koşulda paylaştım. Zor bir şehir İstanbul millet bizi zengin zannetsin diye çek karnesi taşırdık cebimizde bir lira para olmazdı. Zor günler geçirdik kendi dairemi kendim satın almak zorunda kaldım” dedi.

HAKAN'IN YALNIZ OLMASINA ÇOK SEVİNDİM

7 Torununun isimlerini yaş sırasına göre sayan Kurtoğlu 14 Şubat günü Hakan Altunun Yalnız tabelasının önündeki fotoğrafı hakkında ise Yalniz olmasına çok mutlu oldum diyerek bu ilişkide ki safını düşüncesini belirli etmiş oldu. bizler yalnızken daha mutluyuz yorumunu yaptı. Büyük bir aileye bakmanın zorluklarının maddiyat olduğu konusuna esprili yaklasan Kurtoğlu, Yapımcı Şahin Özerden bir araba almadığını fakat arabasını alip bir daha geri vermediğini belirten Kurtoğluna Hakan Altuna polat yağcinin iddiaya gore hediye ettiği arabanın sorulmasi uzerine Hakan Altuna oyle bir hediye verilmedigini ama kendisine bir hediye gelirse geri çevirmeyecegini Polat Yagcidan çuval dolusu dolar istediğini belirtti.