Magazin 24.06.2021 04:36 Güncelleme: 24.06.2021 08:20

Haluk Levent'le canlı sohbet Musixen'de

Dijital performans platformu Musixen'de bu hafta müzisyenler sohbetinin konuğu Haluk Levent olacak. 24 Haziran Perşembe günü saat 16:00'da Musixen'den canlı olarak yayınlanacak sohbeti takip edenler, mesajlarını anında Haluk Levent'e iletebilecek.
Haluk Levent'le canlı sohbet Musixen'de

Dijital performans platformu Musixen, geliştirdiği yenilikçi iş modeli ile sanatçılara alternatif bir gelir modeli sunarken eğlence sektörünün içinden geçmekte olduğu zor dönemde hem müzisyenlere hem de sahne sanatçılara destek olmaya devam ediyor. Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP Derneği’nin sahne emekçilerine fatura desteği kampanyasına 50 bin TL bağış yaparak katkı sağlayan ilk marka olan Musixen’de sanatçıların sorunları canlı yayında masaya yatırılıyor.

Sunuculuğunu Cenk Tevet’in yapacağı ve Haluk Levent ile birlikte Musixen kurucusu Çağrı Bozay’ın da konuk olacağı canlı yayın, 24 Haziran Perşembe günü saat 16:00’da Musixen uygulamasını indiren herkes tarafından takip edilebilecek. Programı izleyenler sormak istediklerini uygulama içinden konuklara anında iletebilecek.

Aldığı son yatırımla birlikte 4,5 milyon dolar değerlemeye ulaşan Musixen’in kurucusu Çağrı Bozay, “Pandemi döneminde pek çok sanatçı maddi sorunlar yaşarken Musixen olarak sunduğumuz alternatif gelir modelleriyle onların yanında olduk. Musixen platformu, değişen eğlence alışkanlıklarının da etkisiyle konserler ve canlı performansların “dijital sahnesi” olarak hem yurt içinde hem yurt dışında büyümeye devam ediyor. Eğlence sektörünün içinde bulunduğu zor koşullardan bir an önce çıkabilmesi için Musixen olarak sunduğumuz yenilikçi çözümlerle katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi. Bozay, sanatçıların sorunları ile en çok ilgilenen isimlerin başında Haluk Levent’in geldiğini söyleyerek tüm müzikseverleri sohbete katılmaya davet etti.

Sanatçıların biletli konser ve etkinlikler dışında oyunlaştırılmış bağış, kişiselleştirilmiş videolar gibi çeşitli yöntemlerle gelir elde edebildiği Musixen uygulaması; iOS, Android ve HarmonyOS için http://apps.musixen.com adresinden indirilebiliyor.