Magazin 14.11.2018 14:04

Hande'nin Her Projesi Patladı

Dünyaca ünlü reailty show yıldızı Kim Kardashian'a benzemek için ameliyat olan Sevda Demirel, Nişantaşı Citys'te yüzünde bandajlı haliyle objektiflere yansıdı.
Hande'nin Her Projesi Patladı

Köpeğini gezdirdikten sonra kısa bir alışveriş turu yapan Demirel, çok sevdiği Kim Kardashian'a benzemek için geçen ameliyat olup burnunu küçülttürdüğünü ayrıca yüzündeki dolgularını çıkarttırdığını söyledi.

Bandajlı yüzüyle konuşmakta güçlük çektiğini anlatan ünlü model, geçen hafta sosyal medya hesabından bitlendiğini söyleyen Hande Ataizi'ne yazdığı 'Zamanında bu günler için seni kaşımıştım' şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine "Bu ülkede nasıl bir lobi nasıl bir ilişki yumağı var.Hande Ataizi'nin her oynadığı dizi ya da yaptığı iş yayından kalkıyor. Bu kaçıncı patlayan projesi ama hala kadını ekranlarda seyrediyoruz. Ben de yönetmenlerle ya da yapımcılarla sıkı fıkı olup kulis mi yapayım bilemiyorum? Sanıyorum bana papaz büyüsü  yapmışlar. Yıllardır biri de demiyor ki 'Gel Sevda bu işte oyna şöyle bir proje var' Artık ben de kulis yapacağım" ifadesini kullandı.