Emlak 16.01.2017 17:35

Hasanoğlu inşaat ülke ekonomisine güveniyor

Hasanoğlu inşaat ülke ekonomisine güveniyor

Hasanoğlu İnşaat olarak 2016 yılı bizim için önemli bir yıldı. Ocak ayında  BANU EVLERİ ISPARTAKULE 2 Projemize başlamanın heyecanını yaşarken, Aralık ayında BANU EVLERİ ISPARTAKULE 3 Projemizin teslimini yapmanın mutluluğunu yaşadık.

BANU EVLERİ ISPARTAKULE 2 Projemizde inşaat çalışmalarımız devam etmekte olup; satışlarda % 45 satış hızına ulaşmış durumdayız.

2016 yılında gayrimenkul sektörü, tüm yaşanan olumsuzluklara rağmen yinede   büyümesini sürdürmüştür. Buda sektöre duyulan güvenin göstergesidir.

Sektöre duyulan bu güven ve yıl içindeki hedeflerimizi yakalamamız, 2016 yılı içinde  Bahçekent ve Büyükçekmece’de yapmış olduğumuz arazi yatırımlarımızda karar verme sürecini hızlandırmıştır.

2016 yılında yapılan kampanyalar, bu kampanyalarda firmaların ve bankaların kredi oranlarını düşürmesi konut satışlarına olumlu yönde katkı sağlamıştır. Bu kampanyaların 2017 yılında da devam etmesi 2016 yılında konut alımını erteleyenleri harekete geçirecektir.

Hükümetin son dönemde açıkladığı tedbirlerin ve teşvik paketlerinin 2017 yılında hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi ve ekonomik göstergelerin iyileşme beklentilerinin gerçekleşmesi durumunda ekonomide bir hareketlilik gözlemleyebiliriz.

Hasanoğlu İnşaat olarak 2017 yılına umutla bakıyoruz. Öncelikli temennimiz ülke ekonomisinin başarılı bir trend yakalayarak istikrarını sürdürmesi ve hareketliliğini devam ettirmesi yönünde.

Hasanoğlu İnşaat, ülke ekonomisine olan güvenimizin göstergesi olarak 2017 yılında da yatırımlarına ve projelerine  devam edecektir.