Malatya 20.10.2020 03:00

HATUNSUYU PARKI HİZMETE AÇILDI

Battalgazi Belediyesi tarafından Hatunsuyu mahallesinde yaptırılan Hatunsuyu Park'ı hizmete açıldı.
HATUNSUYU PARKI HİZMETE AÇILDI

Battalgazi Belediyesi tarafından Hatunsuyu mahallesinde yaptırılan Hatunsuyu Park’ı hizmete açıldı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Biz bu yola halkımıza hizmet aşkıyla çıktık. Bizim halkımıza hizmet sözümüz var, gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

2 Bin 200 Metrekare

Battalgazi Belediyesi tarafından Hatunsuyu mahallesinde 2 bin 200 metrekare alana yaptırılan ‘Hatunsuyu Parkı’ hizmete açıldı. Hatunsuyu mahallesinde bulunan Malatya Caddesi ile Şahinler sokak arasında yaptırılan parkın içerisinde iki kuleli oyun grubu, açık hava kondisyon aletleri, çocuk oyun grupları, salıncaklar, tahterevalliler ve oturma alanlarını bulunuyor.

Hatunsuyu’nun bizde ayrı bir önemi var

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in Hatunsuyu Mahallesi’ne ayrı bir önem verdiğini aktaran AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “AK Belediyeciliğin bir hizmeti olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla ilçemizin birçok noktasında parklar ve sosyal donatılar yapıyoruz. Bugünde Hatunsuyu mahallemize güzel bir park kazandırdık. Başkanımız Osman Güder, Hatunsuyu’na ayrı bir önem veriyor” dedi.

İlk gün ki heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz

‘Göreve başladığımız gün nasıl bir heyecan içerisindeysek bugün de aynı heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz’ diyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder şunları söyledi: “Biz, AK Parti’de görev aldığımız günden bu yana çalışmalarımızı Cumhurbaşkanımıza layık olmak ve yüzünü ak çıkarmak için canla başla devam ettiriyoruz. Bizler bugüne kadar, AK Parti’nin belediyecilik anlayışının bir gereği olarak, rutin belediyecilik hizmetlerinin dışına çıkarak, sosyal hayatı canlandıracak önemli projeleri hayata geçirdik. Belediye Başkanlığı görevine geldiğimiz günden bu yana bizim birinci önceliğimiz şudur; Bölgeler arasındaki gelişmişlik farkını ortadan kaldırmak. İnsanlar üzerinde olumsuz yönleri bu zaman diliminde müşahede ettik. Hatunsuyu belde belediye olması nedeniyle imkânları sınırlıydı. 2014 yılında Büyükşehir Belediyesi statüsüyle olduktan sonra Hatunsuyu’na ciddi yatırımlar yaptık. Mahallemize kazandırdığımız parkımızın açılışını yaptık. Buradaki çocukların ve vatandaşlarımızın ihtiyacını giderdik.

Yeni projeler yolda

Halkın dinleneceği, çocukların oynayacağı alanların arttırılması için imkânlar dâhilinde çaba harcıyoruz. Gönül isterdi ki daha büyük bir parkımızı kazandıralım. Parkların arttırılmasına yönelik yeni projeler geliştirmeyi planlıyoruz. Parkımızda oynayan ve hayallere dalan çocukları görmek bize mutluluk veriyor. Mahallemizin diğer ihtiyaçlarıyla da yakından ilgileniyoruz. Şuanda 14 kilometre asfaltlama çalışması, 12 bin metrekare asfalt bakım onarım çalışması, 5 kilometre stabilize çalışması, Alişar bağlantı yollarında menfez ve Kıraç’ta yol güzergahlarını değiştirme çalışması yaptık. 2020 yılında Hatunsuyu Mahallesini toplam 3 milyonluk hizmet ile buluşturduk. İnşallah ilerleyen zamanda da bu bölgedeki çiftçilerimize ekipman desteği sağlayacağız.”