Magazin 14.10.2021 04:13

"HAVUZ KENARINDA BİLE ÇİZMELERLE YÜRÜYORMUŞ"

Oyuncu Esra Sönmezer, önceki akşam Akmerkez'de görüntülendi.

‘Pembe Pijama’ isimli talk show programı için kıyafet bakmaya geldiğini söyleyen Esra Sönmezer, pandemi nedeniyle perde kapatan “İkinin Biri” tiyatro oyunundaki partneri Tamer Karadağlı ile ilgili konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Tamer Karadağlı’nın ayakkabı takıntısı olduğu, evde ayakkabısız dolaşmadığı ve bu yüzden misafirliğe dahi gitmediği yazılmıştı. Esra Sönmezer, bu durumun hatırlatılması üzerine yaşadığı bir olayı gazetecilerle paylaştı: “2 sene önce hep birlikte turnelere gidiyorduk. Bir seferinde kızı Zeyno da bizimle gelmişti. Sohbet esnasında Zeyno, babasının kovboy çizmelerine olan düşkünlüğünü ve çizmeleri çıkarmamak için denize bile girmediğini anlatmıştı. Hatta bu yüzden babasının basında mayo ile ya da ayakkabısız çekilen hiçbir görüntüsünün olmadığını söylemişti. Tamer, havuz kenarında bile çizmelerle yürüyormuş. Bu bana ilginç gelmişti.”  

Rol arkadaşına destek çıktı

Esra Sönmezer, 'Zuhal' filmindeki rolüyle 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazanan Nihal Yalçın ile ödülü takdim eden Tamer Karadağlı arasında yaşanan gerilime de değindi. Tamer Karadağlı’ya destek çıkan Esra Sönmezer, “Nihal Yalçın’ı Tamer Karadağlı sayesinde tanıdım. Bir oyuncu çok başarılı olabilir, ödüllü olabilir ama bazen bir cümlemiz ile başarınızı gölgeleyebilirsiniz. Nihal Hanım da böyle oldu. Sonuçta karşındaki belirli bir yaşa gelmiş, tüm Türkiye’nin tanıdığı bir isim. Alınır kırılabilirsin. Hata insanlar içindir ama bunu binlerce kişinin önünde daha düzgün bir cümle kurarak yansıtabilirdi. Fakat bunu yerine arkasını dönüp, “Bu ödülü kim verdi?” edasıyla ezip aşağılaması, daha sonra sosyal medyadan alay etmesi hoş olmadı. Yaşananları reklam malzemesi haline getirdi.” diye konuştu.