Magazin 22.03.2023 04:27

HAYRANI KENDİSİNE KİTAP YAZDI!

Türk pop müziğin genç ve yakışıklı sanatçısı Cem Yenel, geçtiğimiz hafta Dream Türk kanalında Refik Sarıöz'ün sunduğu Deşarj programına Çağan Şengül ile birlikte katıldı. Cem Yenel, programda kendi hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.
HAYRANI KENDİSİNE KİTAP YAZDI!

Normalde çok utangacımdır

Cem Yenel, Yetenek Sizsiniz yarışması ile ilgili deneyimi ile ilgili gelen soruya: ''Yarışmaya katılmayı ben seçtim. Normalde çok utangacımdır. İlk etapta annemler katılmamı istemedi ama ben yine de katıldım. Tüm Türkiye'de farklı şehirlerde seçim yaptıkları dönemde Erzurum'da olan seçimlere katıldım. Finalde elendim. Hayatımda unutamayacağım deneyimlerden birini yaşadım.'' şeklinde cevap verdi.

8 yaşından beri piyano çalıyorum!

Küçüklüğünden itibaren müziğe olan yatkınlığı fark edilen Cem Yenel'in hikayesi üç yaşında başlıyor. Genç sanatçı üç yaşındayken gittiği anaokulda oyuncak bir piyano ile başlayan macerasını şu sözlerle anlatıyor: ''Ana okuluna gidiyordum. 3 yaşındaydım ve hocanın elinde oyuncak bir piyano varmış. Doğru sesleri vererek, hocanın çaldığı çocuk şarkısını birebir çalmışım. Hoca da annemi arayıp bahsetmiş fakat annem müzik sektörüne giriş yapmamı o zamandan beri istemediği için 'Değildir.' diyerek esprili bir şekilde dönüş yapmış. Sonra 8 yaşında piyano çalmaya başladım. Piyanoyu klasik eğitimi alarak çaldım ve şan eğitimi ile devam ettim.''

Hedefim Billboard Hot 100 listesine girmek!

Cem Yenel sohbet esnasında hayattaki en önemli hedefinin mutlu olmak olduğunu ve ikinci hedefinin ise Billboard Hot 100 listesine girmek olduğunu seyircilerle paylaştı.

Nihat Odabaşı ile telefondayken bir anda duydum!

Şarkısını ilk defa radyoda duyduğunda hissettiklerini ise:'' Süperstar Ajda Pekkan ile düet çalışmasına gidiyordum. O sırada stil danışmanım olmadığı için giyeceğim kıyafeti de bulamamıştım. Bir kriz içindeydim. Aklıma Nihat Odabaşı'nı aramak geldi hatta onunla konuşurken bir anda yolda denk geldim ama çok sesli bir ortam olduğu için anlamadım. İkinci denk gelişim daha keyifliydi.'' şeklinde ifade etti.

Devler ligi!

İlk projesinde Türkçe Pop müziğin devler ligi ile çalıştın. Nihat Odabaşı, Süperstar Ajda Pekkan gibi isimlerden destek görmek çok değerli. Ne söylemek istersin sorusuna ise:'' Çok değerli, çok şanslıyım ayrıca Mustafa Sandal ve Bengü'de çok destek oldu. Onları da söylemezsem olmaz.'' şeklinde duygularını ifade etti.

Titiz ve özveriliyim!

Kararsız bir insan olduğunu dile getiren Cem Yenel, bir buluşmaya giderken 15 dakika önceden orada olduğunu dile getirdi. Ayrıca ürettiği projeler konusunda da takıntılı olduğunu da söyleyen sanatçı, projelerinde titiz ve özverili bir çalışma yürüttüğünü sözlerine ekledi.

Adıma, ana karakterde 45 bölümlük kitap yazıldı.

Hayranları ile ilgili bir anısını da anlatan Cem Yenel:'' Bir hayranım deftere baştan sona Cem Yenel yazmıştı. Bir defter dolusu Cem Yenel ismimi gördüğümde çok şaşırmıştım. Bir de benim ana karakterde olduğum bir kitap yazılmıştı wattpad uygulamasında. 45 bölümlük bir seri ama sonunda beni öldürüyor. Bir defa yazdığı mesaja geri dönmedim diye öldürmüş beni. Hazır konusu gelmişken buradan Dilvin'e de selam olsun.'' şeklinde başından geçen keyifli anları izleyicilerle paylaştı.