Beyaz Perde 29.11.2018 11:37

'Hedefim Sensin Görücüye Çıktı

İstanbul'da başlayıp Gökçeada'da devam eden; senaryosunu Ata Demirer'in yazdığı, filmin yönetmen koltuğunda Kıvanç Baruönü'nün bulunduğu 'Hedefim Sensin' filminin gala gecesi önceki akşam Kanyon AVM'de gerçekleşti.
'Hedefim Sensin Görücüye Çıktı

Filmin oyuncuları Ata Demirer, Demet Akbağ, Erkan Can, Tarık Ünlüoğlu, Gonca Vuslateri ve İlker Aksum'un tam kadro bulunduğu geceye ünlü isimlerin ilgisi büyüktü. Gece de Yılmaz Erdoğan, Ali Sunal, Buket Aydın, Kubat, Nilgün Belgün, Nevra Serezli gibi isimler yerini aldı.

EMEKTAR OYUNCUYA BÜYÜK SAYGISIZLIK

Filmin davetlileri arasında yer aldığını söyleyen emektar oyuncu Erol Taşçı galaya alınmadı. Güvenlik görevlilerinin yaka paça dışarı attığı Taşçı'nın geçtiğimiz sene aynı tarihlerde aynı sinema salonunda Burak Özçivit ve Murat Boz'un başrollerini paylaştığı 'Kardeşim Benim 2' filminin galasına da alınmadığı ortaya çıktı. Basın mensuplarına konuşan emektar oyuncu "Ben yıllarımı verdim bu mesleğe. Ama ne yazık ki davetli olduğum yere alınmayıp, tartaklandım. Kimsenin sesi çıkmadı" dedi.

'KULAKLARIMDA İŞİTME CİHAZI TAKILI'

Geceye tek katılan usta isim Erkan Can objektiflere poz verdi. Kulağına takılı aparatı soran muhabirlere oyuncu "Çocuklar benim işitme sorunum var. O yüzden iki kulağımda da cihaz takılı" yanıtını verdi.

'AİLECEK KOMİĞİZ'

Filmin başrol ismi Ata Demirer'in annesi Ayten Kaçar ve erkek kardeşi Cenk Demirer gala gecesine birlikte katıldılar. Ayten Kaçar, muhabirlerin "Ata Bey çocukken de komik miydi?" sorusuna "Ailecek komiğiz. Ben mesela sizlere röportaj verirken emara girmiş gibi hissediyorum. Dokunuyor" şeklinde yanıtladı.

'ATA BANA HİÇ FİLM TEKLİFİ YAPMADI'

Yılmaz Erdoğan film galasına tek katıldı. Erdoğan "Ata Demirer ve Demet Akbağ olağanüstü arkadaşlar. Daha önce de harika işlere imza attılar. Usta kategorisinde pozisyonları tartışılmayan arkadaşlar. Bir ikiliyi devrettik işte. (Burada kendisinin Demet Akbağ ile yıllarca tiyatro sahnesinde ikili olduğuna değiniyor o cümleyle) Bu ikili neden üçlü olmasın, tabii ki olabilir. Ata son olarak çektiğimiz Organize İşler filmimizde kısa ama kuvvetli bir sahne de rol aldı. Daha önce başka projelerimde de rol aldı. Galiba ben onun bir filminde yer almadım. O bana hiç teklif yapmadı" dedi.

'HERKESİN KENDİ YAPISI, KENDİ ŞİRKETİ VAR'

Muhabirlerin "Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz, Ata Demirer, Yılmaz Erdoğan sürekli aynı film projesinde yer alacak deniyor. Siz Şahan Bey dışında diğer isimlerle beraber aynı projelerde ya da gala gecelerinde bir araya geliyorsunuz. Şahan Bey mi katılmak istemiyor projelere yoksa siz mi davet etmiyorsunuz?" şeklindeki soruya Yılmaz Erdoğan "Bu dediğiniz de herkesin kendi firması, kendi yapıları var. Onların kağıt üzerinde bir araya gelmesi de zor. Keşke birileri bir hikaye üretse, bütün bir kadroyu araya getirsek" cevabını verdi.

'OĞLUM RODİN 'RECEP İVEDİK' HAYRANI. ŞAHAN'I TEBRİK EDERİM'

"Şahan Bey'in Recep İvedik filmlerine ciddi eleştiriler geliyor. Siz olumlu yada olumsuz ne düşünüyorsunuz bu filmler hakkında" şeklindeki soruya Yılmaz Erdoğan "Hepimiz seyircinin tercihine ve kararına sonuna kadar saygı duymak zorundayız. Oğlum Rodin'de ayrıca çok seviyor. Ben gayet başarılı buluyorum. Bu kadar ciddi hesaplanmış bir karakter komedisi gerçekten başarılı bir iş. Herkes kendi türküsünü kendi bildiği şekilde söylüyor. Tebrik etmekten başka bir şey söyleyemem" şeklinde yanıtladı.

ŞİİR ALBÜMÜ YAZA KALDI

Yılmaz Erdoğan son olarak şiir albümü projesini tamamladığını ancak yaz aylarına doğru çıkarmayı düşündüğünü söyledi.

ALİ SUNAL'DAN MUHABİRLERE EBE ÇIKIŞI

Ali Sunal geceye eşi Nazlı Kurbanzade'yle katıldı. Muhabirlerin "Efendim sizi çok sık görmüyoruz. Çocuk düşünceniz var mı?" sorusuna Ali Sunal "Olabilir. Ben ilk size haber vereceğim. Sizleri de ebesi olarak bekliyoruz inşallah" şeklinde sert bir cevap verdi.

ŞIKLIĞIYLA GÖZ DOLDURDU

Kanal D Ana Haber Bülteni sunucusu, televizyoncu Buket Aydın galaya arkadaş grubuyla katıldı. Şık elbisesi ve güzelliğiyle dikkat çeken Aydın "Komedi filmlerini çok seviyorum. Ata Demirer'in komedi konusunda kaliteli bir isim olduğunu düşünüyorum. Ona her zaman çok gülmüşümdür" şeklinde konuştu.

'ZEKERİYA TAŞTAN ENİŞTEM OLSUN İSTERDİM'

 Filmin başrol oyuncularından Ata Demirer "Her seferinde düğünümüz varmış gibi hissediyorum. Çok zor bir işti. 8 hafta sürdü çekimlerimiz. Güney Doğulu bir karakter Zekeriya Taştan'ı canlandırıyorum bu sefer. Bu karakterin bizi götürmesi gereken yer eğlence ve Zekeriya Taştan götürebilecek vasıflara sahip. Ben bu karakter eniştem olsun isterdim, çok tatlı bir enişte olurdu" şeklinde konuştu.

 'HERKESİN İÇİ ISINSIN, FİLME GELİP GÜLSÜNLER'

Demet Akbağ "Kadromuzu daha da genişleterek çok eğlenceli, çok sempatik ve çok güzel bir coğrafyada film çektik. Malumunuz Kuzey Ege’deydik. Bu sefer Gökçeada’yı keşfettik Herkesin içi ısınsın, filme gelip gülsünler" dedi.

 'ÇOK USTA İNSANLARLA ÇALIŞTIM'

 Filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü "Kadroya baktığınız zaman setin en keyiflisi bendim. Heyecanla Cuma (30 Kasım) gününü bekliyoruz, çünkü film asıl sahibiyle vizyona girince buluşacak. Çok usta insanlarla çalıştım ve keyfini sürdüm" dedi.

 'BU FİLM BANA DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ'

 Gonca Vuslateri, "Başta Ata Demirer ve Demet Akbağ olmak üzere filmdeki birçok oyuncuyla ilk filmimiz. Harika bir Eylül Ekim ayı geçirdim. 2 Eylül’de doğum günümde başladım sete, bana da şahane bir doğum günü hediyesi oldu" cümlelerini kurdu.