Magazin 23.04.2019 11:31 Güncelleme: 23.04.2019 11:35

Hem iş kadını hem şarkıcı

 İş dünyasından müzik dünyasına adım atan Caroline Yılmaz, "Göster Göster" adlı şarkısına klip çekti.
Hem iş kadını hem şarkıcı

Sözü müziği Caroline'e ait olan ve düzenlemesini Ozan Doğulu’nun yaptığı şarkının klibini Gülşen Aybaba yönetti. Sortie’de çekilen klipte Caroline Yılmaz’a Kanadalı aktör Tony Schaschl eşlik etti. 

Caroline’in ilk şarkısı Göster Göster belirli periyotlarda yayınlayacağı albüm şarkılarının ilki ve en eğlenceli sounda sahip olanlarından biri.Sözü ve müziği Caroline’e ait olan şarkının düzenlemesi Ozan Doğulu imzasını taşıyor. Yeşilçam filmlerine atıfta bulunan klip Caroline’in Göster Göster’den sonra yayınlanacak olan şarkıları ile bir bütün oluşturacak şekilde kurgulandı. Prodüktörlüğünü Cihan Okan’ın üstlendiği Göster Göster, Avrupa Müzik etiketi ile piyasaya sunuldu.

 Politikacı bir aileden gelen ve başarılı bir işadamının kızı olan Caroline Yılmaz altı yaşındayken parlak zekası ile dikkat çekmeye başladı. Öğretmenlerinin yönlendirmesiyle yapılan testler sonucu üstün zekalı olduğu fark edilen Caroline özel bir eğitime tabi tutuldu ve başarılı bir öğrenci oldu. Dile olan yeteneği ve merakı onu İstanbul Üniversitesi’nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitim almaya teşvik etti.Üniversiteden mezun olduktan sonra profesyonel iş hayatına atılan Caroline yedi yıl boyunca Almanya’nın en büyük medya holdinginin Türkiye iş geliştirme bölümünü yönetti. Holdingin Türkiye yatırımlarının rotasını belirleyen ve kurulum hedeflerini gerçekleştiren Caroline bir dönem Ceo danışmanlığı yaparak kendi işini kurmak konusunda ilk adımlarını attı.Şu anda kurduğu şirketler grubunda turizm estetik gibi alanlarda hizmet verirken sağlık alanındaki yatırımlarına ortakları Erol ve Varol Kaynar ile devam ediyor.Şirketler grubunun faaliyetlerine müzik yapımcılığını da ekleyen Caroline Yılmaz bu alanda da hatırı sayılır başarılar elde etmek için yola çıktığını vurguluyor ve genç müzisyenlere bu büyülü dünyanın kapılarını açmaya hazırlanıyor.