Spor Kaynak: (İHA) 19.04.2019 00:02 Güncelleme: 19.04.2019 00:17

"Her Maçı Dikkatli İzleyip Detaylara Bakmamız Gerekiyor"

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Her maçı dikkatli izleyip küçük detaylara bakmamız gerekiyor. Savunmamız yeterli değildi maç için. Hücum açısından da çok kötüydük" diye konuştu.

THY Euroleague Play-Off müsabakası ikinci maçında Fenerbahçe Beko evinde Zalgiris Kaunas’a 82-80 mağlup oldu. Müsabaka sonrası basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, oynadıkları oyun için Zalgiris’i tebrik ederek, “Çok iyi basketbol oynadılar. İlk maçtan sonra söylediğim gibi reaksiyon göstermeleri normal. Ne kadar maçı kazanacak noktaya gelecek olsak da onlar kesinlikle kazanmayı hak ettiler. Euroleague’de Play-Off oynayacak seviyede oynamadık. Savunmamız 2 gece önceye göre çok farklıydı. Böyle olduğunda her zaman antrenör sorumludur. 1-1 oldu seri Kaunas’ta devam edecek. Orada daha iyi oynamak için ne yapmak istediğimizi iyi anlamamız gerekiyor. Taraftara destekleri için teşekkür ediyorum. Her maçı dikkatli izleyip küçük detaylara bakmamız gerekiyor. Savunmamız yeterli değildi maç için. Hücum açısından da çok kötüydük. Eğer rakibinize %72 sayı atma şansı verirseniz böyle olur. Hücumda iyi oynadığımız anlarda da savunma açısından kötü kararlar verdik, çok acele ettik, saniye içerisinde değişiklikler yapmaya çalıştık. Kendimizi hazırlayıp daha akıllı oynamak için çalışacağız. İlk maçta da söylediğim gibi Zalgiris çok iyi bir takım ve savaşçılar. Kaunasta’da aynı şekilde oynayacaklar” ifadelerini kullandı.

ZALGIRIS KAUNAS CEPHESİ

Zalgiris Kaunas Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, “1-1 eve döneceğimiz için çok mutluyum. Bugün oyundaki ana faktör enerjiydi” dedi.

THY Euroleague Play-Off mücadelesi ikinci maçında Zalgiris Kaunas deplasmanda Fenerbahçe Beko’yu 82-80 mağlup etti. Müsabaka sonrası basın toplantısında konuşan Zalgiris Kaunas Başantrenörü Sarunas Jasikevicius, oyuncularına ve taraftara teşekkür ederek, “İlk önce takımımı ve bizi desteklemeye gelen taraftara teşekkür ediyorum. 1-1 eve döneceğimiz için çok mutluyum. Bugün oyundaki ana faktör enerjiydi” diye konuştu.