Magazin 14.01.2019 01:00 Güncelleme: 13.01.2019 22:57

"Her Şey İçin Tuba'ya Teşekkür Ederim"

Geçtiğimiz senenin son günlerinde yaşadıkları sürpriz aşkla gündeme gelen Tuba Ünsal ile Tal Garih çiftinin ayrıldıkları iddia edilmişti.
"Her Şey İçin Tuba'ya Teşekkür Ederim"

Ünsal, özel hayatıyla ilgili soruları cevaplamayacağımı söylerken sevgilisi Tal Garih önceki akşam esmer bir güzelle İstinye Park Zuma'da fena yakalandı.

'AYRILDIK, HAYAT DEVAM EDİYOR'

İş insanı Tal Garih Zuma'nın önünde esmer bir güzelle samimi şekilde görüntülendi. Garih, rahat tavırlarıyla dikkat çekerken yanındaki kız arkadaşı objektiflere sırtını dönerek yüzünü göstermek istemedi. Sevgilisi Tuba Ünsal'la çıkan ayrılık haberlerini soran muhabirlere Tal Garih "Tuba ile olan ilişkimiz bitti. Kendisine çok teşekkür ederim. Her şey çok güzel ve değerliydi. Sizin işinize de saygı duyuyorum. Yağmur da ve bu soğukta çalışıp işinizi sonuna kadar iyi yapıyorsunuz arkadaşlar. Teşekkür ederim ilginiz için. Ama görüntülediğiniz hanımefendi de ailem, arkadaşım. Hayat devam ediyor" şeklinde açıklama yaptı. Garih, ayrılık açıklamasına rağmen kendi sosyal medya hesaplarında Tuba Ünsal'la olan fotoğraflarını kaldırmadığı gözlendi.