Vakıf Katılım web
Ekonomi 20.10.2021 07:00

Hero Baby ile Besleyici Tahıllar

İsviçreli Hero Baby'nin Tahıllı Kaşık Mamaları, yöntemiyle üretiliyor, bebeklerin sağlıklı gelişimine değer katarak gülümseyerek büyümesini destekliyor.
Hero Baby ile Besleyici Tahıllar

İsviçreli Hero Baby’nin Tahıllı Kaşık Mamaları, yöntemiyle üretiliyor, bebeklerin sağlıklı gelişimine değer katarak gülümseyerek büyümesini destekliyor.

Anne mutfağının vazgeçilmez destekçisi Hero Baby Tahıllı Kaşık Mamaları, özenle seçilen yulaf, pirinç, mısır, çavdar, siyez, kavılca gibi tahılları farklı tatlarla bir araya getiriyor. Bebeklerin sevdiği meyvelerle geliştirilen tahıllı kaşık mamalar, doğanın iyiliğini bebeklerin kahvaltıları, akşam yemekleri veya uyku öncesi öğünleri ile buluşturuyor. Tek kasesiyle bebeklerin vitamin, mineral ve lif ihtiyaçlarını karşılamaya destek olan olan tahıllı kaşık mamalar, 6. aydan itibaren bebeklerin öğünlerine eşlik ediyor. Bu besin deposuyla beraber bebekler, aynı zamanda gelecekteki düzenli ve dengeli beslenme alışkanlıklarına güvenle adım atıyor.

Bebeklerin damak tadı ve sağlık gelişimi için özenle hazırlanan tahıllı kaşık mamalar, bebeklerin severek tükettiği lezzetiyle sadece bebeklerin değil annelerin de gönüllerini kolaylıkla fethediyor. Tüm bu faydaları ile bebeklerin gelişimine destek veren Hero Baby Tahıllı Kaşık Mamaları, bebeklerin beslenme rutinini keyfe dönüştürüyor.