Magazin 25.05.2022 04:59

"HEYECAN DORUKTA"

Şevval Sam geçtiğimiz gün 30 Mayıs'ta Zorlu PSM'de vereceği konserin provaları için Cihangir'de stüdyoya girdi.
"HEYECAN DORUKTA"

Provalar arasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sam, "Heyecan dorukta. Şimdiye kadar yüzlerce konser verdim ama bu sefer çok heyecanlıyım. Bu yüzden özel bir hazırlık yapıyoruz. Neşeli bir konser hazırlıyoruz. İzleyenlerin çok eğleneceğini düşünüyorum, çünkü biz sahnede çok eğleniyoruz." dedi. 

"PRENSES BENDEN DAHA ÜNLÜ"

"Konser aralarında karavanınızla bir iki günlük kaçamaklar yapacak mısınız?" sorusuna Sam, "Bir iki günlük kaçamaklar yapmazsak, makineyi biraz yorabiliriz. Prenses(karavanı) benden daha ünlü olduğu için sürekli yakalanıyorum o yüzden şimdi adres vermiyorum." dedi. 

"YORUCU BİR SEZON GEÇİRDİM"

Hem dizi seti hem de konserlerde yoğun bir tempoda çalıştığı kendisine hatırlatılan Sam, "Çok yorucu bir sezon geçirdim. Dizi setinden çıkıp uçakla Kıbrıs'a gidip, konser verip sonrasında da gece 3 uçağıyla İstanbul'a döndüğüm oldu. 4 saat uyuyup sabah 7'de yine sette oldum.

"SONRADAN KARADENİZLİ OLDUM"

Trabzonspor için bir şampiyonluk şarkısı hazırlayan Sam, "Karadeniz halkı sizi çok seviyor. Neler söyleyeceksiniz?" sorusunu, "Sonradan olunur mu bilmiyorum ama galiba ben sonradan Karadenizli oldum. Karadenizlilerin bana olan sevgisi hiç kaybolmadı. Şampiyonluk şarkısını da Trabzonspor'a bir hediye olarak yaptım yeni albüme de koyacağım." dedi.