Magazin 01.02.2018 08:30

Hızır Reis 53. cü yaşını kutladı

Atv'nin reyting rekortmeni dizisi 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Hızır'ı Oktay Kaynarca, önceki gece Taksim CVK Otel'de 53. yaş gününü kutladı.
Hızır Reis 53. cü yaşını kutladı

Basın mensuplaıryla doğum günü pastasını kesen Kaynarca, ''Yukarıda özel dostlarımız var. Bu gece özel bir şey yaptık. Aslın benim doğum günüm iki gün önceydi. Ama sette olduğumuz ve yoğum bir şekilde çalıştığımız için, bu gece dostlarımızı bir araya getirelim dedik. Uzun süredir görmediğim dostlarımla ve herkes özlemini gideriyor. Bu doğum günü vesilesiyle bir aradayız'' dedi.

Memleket ve millet olarak zor günleri atlatacağız

Gazetecilerin, ''Bir dilek tuttunuz mu?'' sorusuna usta oyuncu, ''Çok zor günler geçiriyoruz. Zor bir dar boğazdan geçiyoruz. Bu dar boğazdan Allah'ın izniyle alnımızın akıyla çıkacağız. Memleket ve millet olarak bunu atlatacağız. bütün dileğim budur'' dedi. Kaynarca yanına gelen Kubat'ı işaret ederek, ''Yukarıda bir sahne var, sesi güzel olan arkadaşlar gelsin, bende bir, iki bir şey mırıldanacağım'' diyerek dostlarının yanına çıktı.

Ülkeyi terk etmiyorum

Bu özel geceye katılan eski rol arkadaşı Meryem Uzerli, ülkeyi terk edeceği yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi. Güzel oyuncu, ''Yok öyle bir şey. Ülkeyi neden terk edeyim. Elimde yeni projeler var. Onları okuyorum'' dedi. Yukarıda konukların sahnede şarkı söyleyeceğini gazetecilerden öğrenen Uzerli, ''Ben o zaman eve gideyim'' diyerek espri yaptı. İbrahim Kutluay ile hakkında çıkan haberleri kesin bir dille yalanlayan oyuncu, mekana giriş yaptı.

Oktay için şarkı söyledim

Oktay Kaynarca'ın yakın dostu Seda Sayan'da gecedeydi. Gazetecilerin Seren Serengil'in annesi Nevin hanımın yayınına bağlanması ile ilgili soruları yanıtlamadı. Sayan, ''Oktay'ımın doğum günü. Onu çok seviyorum.Onun için bir şarkı bile söyledim'' diyerek oradan ayrıldı

Gecede Oktay Kaynarca'yı rol arkadaşları ve yakın dostları yalnız bırakmadı.