Magazin 07.06.2020 03:00 Güncelleme: 06.06.2020 22:10

Hollywood dergisinde bir ilk

Hollywood dergisi Style Cruze, ilk kez bir Türk sanatçıyı kapağına taşıdı.
Hollywood dergisinde bir ilk

Derginin haziran sayısına Ikon, işadamı ve şarkıcı Mr. Jade kapak oldu. İş dünyasındaki başarıları, müzik çalışmaları, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ve ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarıyla adından sıkça söz ettiren Mr. Jade, bir başarıya daha imza attı. Ünlü sanatçı, merkezi Hollywood’da bulunan ve tüm dünyada yayınlanan Style Cruze dergisinin haziran sayısına kapak oldu.

DERGİ YÖNETİCİLERİYLE OSCAR TÖRENİNDE TANIŞTIK

Style Cruze, ilk kez bir Türk sanatçıyı kapağına taşıdı. Mr. Jade, dergiden aldığı röportaj teklifinin perde arkasını şöyle anlattı: “Paris’in ünlü moda fotoğrafçılarından olan, aynı zamanda Avrupa’da menajerliğimi yürüten sevgili Erkan Barış’la geçen şubat ayında Oscar Ödülleri törenine katıldık. Style Cruze dergisinin üst düzey yöneticileri de oradaydı. Erkan Bey daha önce bu dergi için Amerikalı ve Avrupalı mankenlerin fotoğraflarını çektiğinden derginin CEO’sunu tanıyordu. Beni de tanıştırdı.”

VİZYONUMDAN ETKİLENDİKLERİNİ SÖYLEDİLER

Mr. Jade, sohbet ettiği dergi yöneticilerinin kendisine “vizyonundan etkilendiklerini” söylediğini aktardı: “Oscar törenindeki sohbetimizde bana vizyonumdan etkilendiklerini, beni ikon olarak gördüklerini ve dergilerinde yer vermek istediklerini söylediler. Böyle şeyler duymak ve takdir edilmek çok güzel bir duygu tabii. Ama o gece nezaketen bu teklifte bulunduklarını düşünmüştüm. Aylar sonra benimle yeniden irtibata geçtiler. Zamanım olmadığı için birkaç kez ertelemek zorunda kaldım. Sonunda ajandamı ayarlayıp Paris’e gittim, Erkan Bey’in stüdyosunda kapak fotoğraflarını çektik. Sonrasında da röportaj yaptılar benimle.”