Spor 15.08.2018 01:50

Howard'ın Basketbolu Bırakmaya Niyeti Yok

Washington Wizards'ın veteran pivotu Dwight Howard'ın henüz basketbol bırakmaya niyeti yok.
Howard'ın Basketbolu Bırakmaya Niyeti Yok

Washington Post'tan Candace Buckner'ın verdiği bilgiye göre Dwight Howard, geçtiğimiz yıl, antrenörü Ed Downs'a 40 yaşına kadar basketbol oynamak istediğini söyledi. 

Howard'ın bir başka antrenörü Justin Zormelo ise, atletik pivotun Anthony Davis ve Kevin Durant'in karşımından oluşan bir basketbolcuya evrilmek istediğini belirtti. Ayrıca Justin Zormelo, geçen sezon Dwight Howard ile, kendisinin günümüz basketboluna adapte olacak şekilde, top kontrolü ve şuta dayalı çalışmalar yaptıklarını açıkladı. 

Geçen sezon Charlotte Hornets formasıyla 81 maça çıkan Dwight Howard, 16.6 sayı, 12.5 ribaund, 1.6 blok ve 1.3 asist ortalamalarını tutturdu. Veteran oyuncu, geçen ay, sezon sonrasında takas sonucu transfer olduğu Brooklyn Nets'ten ayrılarak Washington Wizards'ın kadrosuna katılmıştı. Kariyerinde, Charlotte Hornets'tan önce Orlando Magic, Los Angeles Lakers, Houston Rockets ve Atlanta Hawks formalarını da giyen Howard, 2004-2009 yılları arasında, şu an Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı olan Hidayet Türkoğlu'nun da takım arkadaşıydı.