Güncel - Yaşam 29.03.2016 16:41

Hükümet olarak tavrımız çok açık ve nettir

  Kalkınma Bakanı Yılmaz "Bir taraftan terörle yapılması gerektiği gibi mücadele ederken, diğer taraftan da kalkınmamızı demokratikleşmemizi ülkenin refahını artırma mücadelesini sürdüreceğiz." dedi. YENİBİRLİK - Kalkınma…
Hükümet olarak tavrımız çok açık ve nettir

 

Kalkınma Bakanı Yılmaz "Bir taraftan terörle yapılması gerektiği gibi mücadele ederken diğer taraftan da kalkınmamızı demokratikleşmemizi ülkenin refahını artırma mücadelesini sürdüreceğiz." dedi.

YENİBİRLİK - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Mardin'de Dicle Kalkınma Ajansının (DİKA) "Ajans ve Devlet Destekleri 2016 Tanıtım" toplantısına katıldı. Bakan Yılmaz burada yaptığı konuşmada terörün en büyük maliyetlerinden birisinin,insanları normal hayattan uzaklaştırması ülkenin kalkınması gelişmesi, refahı için yapılması gereken işlerden uzaklaşılması ve gündemin değiştirilmesi olduğunu söyledi.

"Taviz vermeyeceğiz"

"Bu tuzağa düşmeden bir taraftan terörle yapılması gerektiği gibi mücadele ederken diğer taraftan da kalkınmamızı demokratikleşmemizi ülkemizin ve yörelerimizin refahını artırma mücadelesini de sürdüreceğiz." diyen Yılmaz, şöyle devam etti

"Bunda en küçük bir taviz vermeyeceğiz. O anlamda da eskisinden daha çok uğraşmamız, çalışmamız gerekiyor. Bir taraftan da terörün bizi birbirimizden uzaklaştırmasına kutuplaşmasına birliğimize beraberliğimize zarar vermesine müsaade etmemeliyiz." Yılmaz halkın her türlü ihtiyacına koştuklarını vurgulayarak "Hükümet olarak tavrımız çok açık ve nettir. Ben de bu işlerden sorumlu bir bakan olarak söylüyorum. Terörün oluşturduğu tahribatları gidermeye yönelik sahada çok doğru bir çalışma sergiliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.