Magazin 24.04.2018 09:16

Hüsnü Şenlendirdi; Şevval Sam Hem Oynadı Hem Oynattı

Şubat ayının başında Müzeyyen Senar'ın hayatını konu edinen ''Müzeyyen Müzikali'i ile müzikseverlere sürpriz yapan, bunun yanı sıra rol aldığı ''Yasak Elma'' adlı televizyon dizisinde de oldukça başarılı bir performans sergileyen başarılı sanatçı Şevval Sam, Kuzey Kıbrıs'ta sahne aldı.
Hüsnü Şenlendirdi; Şevval Sam Hem Oynadı Hem Oynattı

20 ve 21 Nisan tarihlerinde peş peşe iki gece Lefkoşa'daki Merit Otel'de sahne alan Şevval Sam, kendisine klarneti ile eşlik eden Hüsnü Şenlendirici ile birlikte Kıbrıslıları adeta büyüledi.

Sevenlerinin günler öncesinden yerlerini ayırttığı programın ilk gecesinde ''Burada sanata ve sanatçıya verilen değer beni gerçekten çok mutlu ediyor. Bu gece burada olan herkes birlikte hüzünlenecek, eğlenecek ve en sonunda da coşup doyasıya oynayacak.'' sözleri ile programına başlayan Şevval Sam, Hüsnü Şenlendirici'nin klarneti ile eşlik ettiği şarkılarda ise dinleyicilerini adeta mest etti.

Duble eğlencenin ikinci gecesinde klarnet şovu ile müzik sevenlerin kulaklarının pasını silen Hüsnü Şenlendirici, performansı ile büyük alkış aldı. Şevval Sam'ın sahneye çıkışı ile ikiye katlanan eğlence, konserin ilerleyen bölümlerinde sahneye taştı. Bir ara masaların arasına girerek şarkılarını hayranları ile birlikte söyleyen Sam, bir hayranının doğum günü pastasını üfleyerek yeni yaşını kutladı. Bu anların ardından sahne önünü dolduran müzikseverler ünlü sanatçının söylediği şarkılar ve türküler eşliğinde halay çekip, çiftetelli oynadılar. Doyasıya eğlencenin yaşandığı konserin son bölümlerinde kendini bir anda selfie çılgınlığının tam ortasında bulan Şevval Sam, ''İki gece boyunca bana hayatımın en eğlenceli anlarından birini yaşattınız. Hüsnü Şenlendirici ve bana gösterdiğiniz tevazu ve ilgi için hepinize teşekkür ederim. Sizlerle birlikte bizde çok eğlendik.'' sözleri ile programını noktaladı.

Kıbrıslı seyircilerin uzun süre ayakta alkışladı başarılı sanatçı, iki gece toplamda yedi saati aşkın süre sahnede kalarak enerjisi ile de göz doldurdu.