Magazin 14.02.2018 08:30

"İbrahim Tatlıses İle Düet Yapmak İstiyorum"

Aşka Yürek şarkısında Mustafa Sandal ile yaptığı düetle Türkiye'dadını duyuran Natalia, temmuz ayında "Bugün Benim Doğum Günüm" isimli single çalışmasından sonra 14 Şubat'ta çıkaracağı iki şarkılık MaxiSingle çalışması için Türkiye'ye geldi.
"İbrahim Tatlıses İle Düet Yapmak İstiyorum"

Sevgililer gününe hazırlanan albüm çalışmasının prodüktörlüğünü Rojin yaptı. Albümün adı aynı zamanda çıkış şarkısı olan "Ben Sana Varım Aşkım" müziği Christos Dantis sözleri Rojin tarafından yazıldı. Kemal Başbuğ yönetmenliğinde çekilen klip çalışmasında Natalia Yunanistan'ın Biscolata erkeklerinden olan Carlos Tyler ile kamera karşısına geçti. Albümün sürpriz çalışması ise yıllar öce İbrahim Tatlıses'ten dinlediğimiz "Gülüm Benim" şarkısı oldu. Hem Türkçe hem Yunanca
versiyonunu seslendiren Natalia, “Gülüm Benim”i ilk kez İbrahim Tatlıses’ten dinlemiştim. Çok etkilenmiştim. İbrahim beyle düet yapmayı çok istiyorum. İçimden bir ses bu şarkının benim uğurum olacağını söylüyor. Bu yıl benim yılım olacak. Türk halkını ve misafirperverliğini çok seviyorum” dedi.