Magazin 22.09.2020 03:00 Güncelleme: 22.09.2020 07:31

"İçimizdeki çocuğu çıkarmaya geldik"

Başarılı oyuncu Aslıhan Güner ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Mert Kılıç, geride bıraktığımız gün Metropol İstanbul AVM'de objektiflere yansıdı.
"İçimizdeki çocuğu çıkarmaya geldik"

Dünyanın en büyük "Animal balloon word" müzesini gezen ikili buraya hayran kaldılar. Haftasonunu Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi’nde geçiren Aslıhan Güner ve Mert Kılıç,” Burada balon festivali olduğunu duymuştum. 15 farklı ülkeden,15 tane özel balon sanatçısı gelmiş, o yüzden böyle bir şey yapmışlar. 150 bin balon kullanılmış. Ben biraz detaycıyım hepsini öğrenip geliyorum. Sonra Mert’e dedim, hem alışveriş yapalım hemde bir görmüş olalım değişiklik olarak. Çok tatlı görünüyor her şey. Çocuklar için tabi daha şahane bir şey ama bizde içimizdeki çocuğu ortaya çıkaralım dedik“ ifadelerinde bulundu.

 Dizi çekimleri için Ordu’da yaşayan geçici süreliğine İstanbul’a gelen Aslıhan Güner, ''Ordu çok güzel bir şehir. Çokta güzel keyifli çalışıyoruz, reytinglerimizde çok güzel, seyircide çok mutlu, bizde çok mutluyuz. Beni karadenizli zannedenler çok fazla var. Çünkü bende en az bir karadenizli kadar karadeniz aşığıyım“ dedi.

 Muhabirlerin, karantina sürecinde evde nasıl vakit geçirdiniz? Genelde evli çiftler biraz şikayetçi olmaya başlamıştı. Sizde şikayetçi miydiniz? sorusuna,” Biz çok şükür, maşallah bir sorunumuz olmadı. Mert’e de söyledim insanlar bir zaman sonra didişiyorlarmış diye, birkaç gün birbirimize ufak şeyler oldu ama sonra o kadar iyi oldu ki, dedim ki evet biz hiç bir şekilde bir problem yaşamamışız. Temizlik işinde birbirimize destek olduk. Eş olmak böyle bir şey zaten “dedi. Mert Kılıç ise,” Güzel zaten ben sürekli Ordu dayım. Aslı’yla beraberiz sürekli. Dizinin başladığı zamandan bu zamana kadar. Ben ilk günden beri hep desteğim. Özlem var ama oda işin tatlı tarafı. “ ifadelerinde bulundu.

Birlikte rol aldıkları Komutan Filmi’nden bahseden ikili,”Evet, uzun zamandır düşündüğüm bir işti. En sonunda yaklaşık bir ay önce bitirdik. Aslı da çok destek oldu sağolsun. Dağlarda çalıştık sıkıntılı bir süreçti. Ama netice itibari ile ben çok uzun zamandır hikayesinde hem projenin her noktasında varım. Pandemi sürecinde çok zordu. Sonuç olarak sağlıklı bir şekilde bitirdik.” dedi. İkili daha sonra muhabirlere teşekkür edip gezintilerine devam ettiler.